Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2254 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-checkout-manager/includes/checkout-additional.php on line 140 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-dynamic-pricing/classes/class-wc-dynamic-pricing-adjustment-set-category.php on line 22 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643 Workshop Visualiseren en Faciliteren - Management Plezier
Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

Workshop Visualiseren en Faciliteren

Kennismakingsworkshop Visualiseren & Faciliteren

Vanaf je geboorte zie je eerst de beelden en al gauw ga je begrijpen wat er om je heen gebeurt. Je gezichtsvermogen is een krachtig zintuig om beelden te delen en samen zaken te ontdekken. Om elkaar te verbinden en te versterken. Daar gaat het om bij visualiseren. Hoe kom je van praatje naar plaatje en hoe blijft het goed in het collectieve geheugen zodat gezamenlijk de doelen worden behaald?

 


Je kunt het leren door te doen

Visualiseren en faciliteren kun je leren. Het is een kwestie van oefenen en de kneepjes van het vak kennen. Super handig om te kunnen want één beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Dat is de kracht van visualisatie!

Tijdens de workshop Visualiseren & Faciliteren ontdek je hoe je deze techniek in kunt zetten in jouw organisatie. Je zet de eerste stap in het ontwikkelen van deze vaardigheid.

Doelgroep: De meeste mensen die aan deze training deelnemen werken als leider, hr-manager, specialist of adviseur.


Wat ga je doen?

Je leert hoe je tekst en beeld kan versterken door te visualiseren met stift en papier.

Het is geen tekenles, er worden geen Rembrandts gemaakt, maar je leert wel hoe je mensen beter kan betrekken en processen duidelijker kan maken door het visualiseren.

Je leert hoe je goede combinaties van beelden en tekst kunt maken die het gehele beeld versterken dat je wilt duiden. Beelden en metaforen hebben impact!


Waarom je dit echt wilt leren?

  • Deze techniek kun je heel breed inzetten. Van directievergadering tot personal coaching en van budgetanalyse tot verkoopstrategie.

  • Heb je het eenmaal door, dan kun je er de rest van je leven gebruik van maken.
  • Verras je collega’s met een indrukwekkende visualisatie. Niemand had gedacht dat jij je zo goed in beelden kon uitdrukken;-)
  • Boor een van je onontdekte talenten aan en leer een nieuwe vaardigheid. Daar wordt je blij van!

De facilitator/trainer

Hubèrt de Groot neemt je mee in de wereld van visualisatie. Hij is gespecialiseerd in vraagstukken van strategie, verandering, leiderschap, HR, teams, business-modellen en gedrag. Met een heerlijke dosis humor erbij beschikt hij over alle ingrediënten voor deze verrassende workshop.

Hubèrt heeft zijn sporen verdiend als HR-manager, directielid, recruiter, assessor, coach, trainer, facilitator, moderator en visual facilitator. Hubèrt is tegenwoordig zelfstandig ondernemer en ook teamgenoot van The Visual Connection. In zijn werk combineert hij zijn talenten, werkervaring en aangeleerde skills.

#passievoorleiderschap #teams #talenten #zintuigen #hobbykok #vakidioot #sportman


 

 


Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je de laatste nieuwtjes over onze events in je mail ontvangen? Geef je dan nu op voor de nieuwsbrief!