Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

Workshop Visualiseren en Faciliteren

Kennismakingsworkshop Visualiseren & Faciliteren

Vanaf je geboorte zie je eerst de beelden en al gauw ga je begrijpen wat er om je heen gebeurt. Je gezichtsvermogen is een krachtig zintuig om beelden te delen en samen zaken te ontdekken. Om elkaar te verbinden en te versterken. Daar gaat het om bij visualiseren. Hoe kom je van praatje naar plaatje en hoe blijft het goed in het collectieve geheugen zodat gezamenlijk de doelen worden behaald?

 


Je kan het leren door te doen

Visualiseren en faciliteren kan je leren. Het is een kwestie van oefenen en de kneepjes van het vak kennen. Super handig om te kunnen want één beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Dat is de kracht van visualisatie!

Tijdens de workshop Visualiseren & Faciliteren ontdek je hoe je deze techniek in kan zetten in jouw organisatie. Je zet de eerste stap in het ontwikkelen van deze vaardigheid.

Doelgroep: De meeste mensen die aan deze training deelnemen werken als leider, hr-manager, specialist of adviseur.

Programma en locatie

Datum: 16 april 2018
12.00 uur inlooplunch
13.00 uur – 17.00 uur: workshop
Locatie: Van der Valk Zwolle


Wat ga je doen?

Je leert hoe je tekst en beeld kan versterken door te visualiseren met stift en papier.

Het is geen tekenles, er worden geen Rembrandts gemaakt, maar je leert wel hoe je mensen beter kan betrekken en processen duidelijker kan maken door het visualiseren.

Je leert hoe je goede combinaties van beelden en tekst kan maken die het gehele beeld versterken dat je wilt duiden. Beelden en metaforen hebben impact!

Klik om de tekening te vergroten

 


Waarom je dit echt wilt leren?

  • Deze techniek kan je heel breed inzetten. Van directievergadering tot personal coaching en van budgetanalyse tot verkoopstrategie.

  • Heb je het eenmaal door, dan kan je er de rest van je leven gebruik van maken.
  • Verras je collega’s met een indrukwekkende visualisatie. Niemand had gedacht dat jij je zo goed in beelden kon uitdrukken;-)
  • Boor een van je onontdekte talenten aan en leer een nieuwe vaardigheid. Daar wordt je blij van!

De facilitator/trainer

Hubèrt de Groot neemt je mee in de wereld van visualisatie. Hij is gespecialiseerd in vraagstukken van strategie, verandering, leiderschap, HR, teams, business-modellen en gedrag. Met een heerlijke dosis humor erbij beschikt hij over alle ingrediënten voor deze verrassende workshop.

Hubèrt heeft zijn sporen verdiend als HR-manager, directielid, recruiter, assessor, coach, trainer, facilitator, moderator en visual facilitator. Hubèrt is tegenwoordig zelfstandig ondernemer en ook teamgenoot van The Visual Connection. In zijn werk combineert hij zijn talenten, werkervaring en aangeleerde skills.

#passievoorleiderschap #teams #talenten #zintuigen #hobbykok #vakidioot #sportman

 


Nu met gratis starterset t.w.v. € 35,00

Deelname aan deze kennismakingsworkshop kost €195,00 exclusief btw per persoon. Dat is inclusief het benodigde materiaal en koffie en thee met wat lekkers.

Je krijgt een professioneel set stiften en schetsblok ter waarde van € 25,00. Bovendien ontvang je een handboek ter waarde van € 10,00 met de basisbeginselen voor het vak. Zo kan je direct na de workshop zelfstandig aan de slag.

Datum: 16 april 2018
12.00 uur inlooplunch
13.00 uur – 17.00 uur: workshop
Locatie: Van der Valk Zwolle

Vol = Vol 

Deze workshop is populair gebleken. Aan deze workshop is een maximaal aantal deelnemers verbonden. De vorige keer was deze workshop binnen drie weken vol. Dus wacht niet met aanmelden als je mee wilt doen.