Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

Teamdag

TEAMDAG LEIDERSCHAP JEUGDZORG

Jeugdzorginstelling Trias wilde een teamdag voor hun leidinggevenden waarbij mensen geïnspireerd zouden worden op het gebied van leiderschap. Voor hen is een programma samengesteld met een combinatie van leren en doen.

De dag begon met een indrukwekkende masterclass over waardengedreven leiderschap. Aansluitend was er een verwerkingsopdracht waarin mensen formuleerden wat ze meenamen uit deze masterclass. Dit werden de uitgangspunten voor het vervolg na de lunch waarin ieder aan de slag ging met zijn eigen verhaal. Deze opdracht vond plaats in de kloostergangen van de locatie. In het laatste onderdeel van deze teamdag werden de verhalen in een creatieve opdracht verbeeld.

“Nicole zorgt altijd voor seminars met boeiende thema’s. Ze weet sprekers te vinden die inspireren en relatief onbekend zijn. De prijs-kwaliteitverhouding is ook heel goed. Ons budget is beperkt en ik kijk dan ook altijd kritisch óf en met wie we gaan. Maar de reden waarom we gaan is altijd dezelfde; het opdoen van kennis, geïnspireerd raken, positieve energie ervaren en even uit je normale omgeving stappen”.