Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2254 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-checkout-manager/includes/checkout-additional.php on line 140 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-dynamic-pricing/classes/class-wc-dynamic-pricing-adjustment-set-category.php on line 22 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643 Wat mensen zeggen - Management Plezier
Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

Wat mensen zeggen

ALLES KLOPT, TOT OP DE SECONDE

Karin Raaijmakers en Daphne Kamphuis van DPA Benkis houden zich in hun functies volop bezig met persoonlijke ontwikkeling. Karin als adviseur Leren & Ontwikkelen en Daphne als Manager Interim Professionals.

Daphne: ‘‘In de bancaire sector verandert er veel, de innovatie vraagt om een andere manier van klantbediening. We zien in de vraag naar flexibel personeel de aandacht verschuiven naar competenties en vaardigheden. Dit vraagt qua ontwikkeling een andere insteek, naast inhoudelijke kennis bieden we ook vaardigheidstrainingen. Daar helpen de seminars van ManagementPlezier bij.’

 


lees meer

 

‘Ook onze eigen persoonlijke ontwikkeling is heel belangrijk’, vertelt Karin. ‘We zijn bijvoorbeeld met klanten en DPA collega’s naar het seminar van Simon Sinek en met het hele DPA Benkis team naar die van Joseph Oubelkas geweest. Wanneer je als team of collectief een seminar bezoekt en je daardoor een gedeelde ervaring hebt, haal je daar energie uit. Je creëert een gemeenschappelijke taal. Dat doet een seminar meer dan bijvoorbeeld het lezen van een boek. ‘

‘Wat het mooie van de seminars van ManagementPlezier is, is dat er iedere keer weer goede sprekers op het podium staan. Sprekers die indruk met hun verhaal maken.’ vertelt Daphne. ‘Het seminar met Simon Sinek was echt uniek. Het is een event dat de terugblik op 2016 heeft gehaald. Het heeft veel indruk gemaakt. We hebben samen met onze klanten en collega’s iets heel bijzonders beleefd. En dat schept een band.’

‘De sfeer, de energie en het enthousiasme was bij Simon Sinek geweldig’ zegt Karin, ‘en dat is bij alle seminars van Nicole het geval. Bij Remco Claassen heb ik ook zo genoten. De combinatie van fun + inhoud was sterk.’

‘De samenwerking met Nicole gaat heel natuurlijk en is plezierig’ aldus Karin. ‘Het persoonlijke contact is prettig. Nicole is enthousiast en persoonlijk betrokken.’ Daphne vult aan; ‘De passie van Nicole straalt er vanaf. Ondanks dat ze met grote dingen bezig is, is ze tot op de kleinste details attent. Alles klopt. Tot op de seconde. En dat is knap’.

DPA richt zich op advies, duurzame en flexibele inzetbaarheid van specialistische professionals en het ontwikkelen van kennis en kunde. Zo helpen zij professionals én organisaties om hun prestaties te verbeteren. Kijk op www.dpa.nl.

 


DE KRACHT VAN MANAGEMENTPLEZIER IS DAT DE SEMINARS ANDERS DAN ANDERS ZIJN

Hubèrt de Groot is visual facilitator en procesbegeleider. Bij het seminar van Simon Sinek verzorgde hij samen met Jeroen Blijsie een visual van drie bij twee meter met daarop de inhoud van Simons verhaal. Elisabeth Algra ging in gesprek met hem. Over ManagementPlezier en over zijn werk als visual facilitator.

“Nicole ken ik al heel lang, ik denk bijna 10 jaar. Bij de eerste bijeenkomst die zij organiseerde mocht ik dagvoorzitter zijn. Ze was heel trots en zei: ‘Er komen misschien wel 25 mensen!’ Langzaam is ManagementPlezier gegroeid tot wat het nu is. De kracht van ManagementPlezier is dat de seminars anders dan anders zijn. Nicole heeft echt een neus voor ontwikkelingen, ze gaat niet mee met de massa.

 


lees meer

 

Simons Sinek
Al jaren geleden droomde Nicole ervan Simon Sinek naar Nederland te halen. Dat dat lukte zegt iets over Nicole: wat ze in haar kop heeft komt er. Voor het seminar van Simon vroeg ze mij om, samen met Jeroen Blijsie, de inhoud van Simons verhaal op te tekenen. Dat was geweldig om te doen. Samen bedachten we de vorm en Jeroen heeft getekend. Door het verhaal op te tekenen beklijft de inhoud en wordt deze tastbaar.

Visuals
Dat is ook meteen de kracht van het werken met visuals bij bedrijven; door te werken met grote vellen papier krijg je dynamiek. Het wordt een productie van de mensen zelf. Hún tekeningen en hún krabbels staan erop. Je creëert als het ware een collectief geheugen voor output. Waar Powerpoints vaak in de la verdwijnen is zorgt een visual voor verankering.

Vorm & inhoud
Welk seminar van ManagemenPlezier me is bijgebleven? Weet je, eigenlijk is de wijze waaróp de seminars vorm krijgen dat wat me bij blijft. Kennis is vergankelijk; als je kennis je eigen maakt wordt dat weer achterhaald door nieuwe actuele thema’s. Maar als een bijeenkomst goed verzorgd is, je er mensen ontmoet, de sfeer goed is én je er iets opsteekt, dan blijft het me bij.

Ik ben een autodidact en bezoek niet veel seminars. Lezen is voor mij een belangrijke vorm om bij te blijven. Ik gebruik ook mijn netwerk als informatiebron. Maar de seminars van ManagementPlezier zijn sterk dus als het kan ben ik er bij.

Gedrevenheid
Nicole is heel goed in wat ze doet. Ze is open, eerlijk, betrokken, enthousiast en heel erg gedreven. Af en toe is ze ook wat zenuwachtig; ze wil het graag héél goed doen, er mag niets fout gaan. Ze zorgt voor check, op check, op check. En daarom is wat ze doet zo goed.’

 


Verrassend en boordevol eyeopeners. Hypnotiserend goed! Ik wist niet dat ik tweeënhalf uur lang kon luisteren zonder af te dwalen.
Caroline Klootwijk  (Deltion College) over het seminar “Spreken met Impact” met Remco Claassen.


NEEM JE TIJD VOOR REFLECTIEMarianne Berton - Trias Groep

Marianne Berton is Directeur Zorg bij Trias. Trias biedt ondersteuning bij het opvoeden en opgroeien en heeft 300 medewerkers, 350 pleeggezinnen en 13 gezinshuizen. Marianne is verantwoordelijk voor het primaire proces en stuurt alle zorgvormen aan.

‘Ik weet niet meer precies welk seminar van Managementplezier ik als eerste bezocht maar het is al een aantal jaren geleden. Veel van de seminars die Nicole organiseert woon ik bij, alleen of met een aantal collega’s.

Nicole en ik ontmoetten elkaar persoonlijk toen het seminar met Gabriel Antonio niet doorging. Wij hadden ons met 10 medewerkers opgegeven. Nicole vond het zo jammer voor ons dat het niet doorging, dat zij een op maat gemaakt programma met Gabriel voor ons regelde. Dat was geweldig!

lees meer

Nicole zorgt altijd voor seminars met boeiende thema’s. Ze weet sprekers te vinden die inspireren en relatief onbekend zijn. De prijs-kwaliteitverhouding is ook heel goed. Ons budget is beperkt en ik kijk dan ook altijd kritisch óf en met wie we gaan. Maar de reden waarom we gaan is altijd dezelfde; het opdoen van kennis, geïnspireerd raken, positieve energie ervaren en even uit je normale omgeving stappen.

Er zijn meerdere dingen die mij de afgelopen jaren zijn bijgebleven en die ik toepas. Één ervan is tijd te nemen voor reflectie. Zoek actief de rust op om na te denken en vooral; houd je geest en lichaam in verbinding. Iets anders is het besef altijd te beginnen met het einde voor ogen. Te weten waar je naartoe werkt. Dat geeft duidelijkheid en houvast. Voor iedereen.

Het is elke keer weer prachtig om sprekers zo passievol hun verhaal te zien doen. Ook de verbinding die ze hebben met de zaal is mooi. En dat het Nicole is gelukt om Simon Sinek naar Nederland te halen zegt weer iets over háár passie en gedrevenheid. Prachtig! Nicole zet altijd nét dat stapje extra. Haar motto ‘love what you do, do what you love’ maakt ze zelf helemaal waar.

Het hoofdkantoor van Trias is gevestigd is Zwolle en werkt vanuit de volgende visie: ‘Wij zijn experts in opvoeden en willen als gids bijdragen aan vitale en veerkrachtige gezinnen vanuit de overtuiging dat ieder mens talenten heeft die hij/zij in kan zetten om zijn/haar situatie te verbeteren.’. Meer informatie over Trias vind je op www.trias-groep.nl


Inspirerend en een opfrisser; doet je weer even stilstaan bij je leefstijl; Hoe zorg je dat je mentaal, fysiek en emotioneel in balans blijft zowel werk als privé,
Over het seminar ‘De Bedrijfsatleet’ met Koen Gonnissen