Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2254 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-checkout-manager/includes/checkout-additional.php on line 140 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-dynamic-pricing/classes/class-wc-dynamic-pricing-adjustment-set-category.php on line 22 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643 Seminar - Leiderschapslessen uit films - Management Plezier
Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

Seminar – Leiderschapslessen uit films


Hoe mooi zou het zijn als je in staat bent om gedrag te ‘lezen’ van je  collega, klant, leerling of patiënt? In het middagseminar Leiderschapslessen uit films ontdek je hoe we elkaar beïnvloeden door ons gedrag.

In deze interactieve sessie worden krachtige filmfragmenten afgewisseld met theorie en korte opdrachten. In een paar minuten is het beeld duidelijk, herken je de situatie en reflecteer je direct op je eigen gedrag. Je ontwikkelt je (persoonlijke) leiderschapskwaliteiten op een effectieve en onderhoudende manier.


Hoe werkt het?

Manfred van Doorn neemt je mee langs beroemde films zoals Hidden Figures of Spotlight om tot nieuwe inzichten te komen. Aan de hand van de filmfragmenten analyseer je het gedrag van mensen en ontdek je hoe we op verschillende lagen communiceren met elkaar. Je leert zien welke rollen mensen hebben in een team en ook wat nodig is om beter met elkaar te kunnen communiceren en samenwerken.

Deze sessie past bij jou als:
– je je leiderschapskwaliteiten wilt vergroten
– je je coachingsvaardigheden (verder) wilt ontwikkelen
– je geïnteresseerd bent in gedrag van mensen
– je de samenwerking in je team wilt verbeteren


Programma 

Programma
13.00 uur: Ontvangst
13.30 uur: Start seminar
16.30 uur: Einde programma

 


Over Manfred van Doorn

Manfred van Doorn is auteur, psycholoog, leiderschapstrainer, organisatieadviseur en filmexpert. Hij raakt, prikkelt en ontwikkelt. Op meesterlijke wijze laat hij je zien hoe mensen elkaar bewust en onbewust beïnvloeden.

Loopbaan
Manfred startte zijn loopbaan als psycholoog-psychotherapeut en schoolde na twintig jaar om richting leiderschaps- en organisatieontwikkeling.

Hij gebruikt zijn grote ervaring, mensenkennis en humor om leiders te helpen hun talenten dienstbaar te maken voor het grotere geheel. Manfred is een meester in het hanteren van paradoxen en het inclusief denken.

Internationaal sporen verdiend
Manfred van Doorn geeft trainingen aan de top van het Nederlandse bedrijfsleven, overheid en non profit organisatie. Hij geeft opleidingen aan bestuurders in Engeland, Ierland, België, Duitsland, Polen, Canada en de Verenigde Staten, maar ook topambtenaren van China, Zuid-Afrika en Kazachstan. Zijn training voor IMS London kreeg de hoogste score ooit. In Nederland was Manfred ruim tien jaar hoofddocent in het prestigieuze Kandidatenprogramma van de Algemene Bestuursdienst van het Ministerie van Binnenlandse Zaken, dat ook internationaal navolging kreeg.

Boeken

Enkele boeken van Manfred’s hand:
Het Wiel Opnieuw Uitvinden. Cycli en Niveaus van Leiderschap
This is the And. De Toekomst voor Beginners (i.s.m. zijn zoon Victor van Doorn)
Zin in Opvoeden. Behoeften, Deugden, Duurzaamheid (i.s.m. Brechje de Koning);
Loopbaanladders en Wereldbanen (i.s.m. Caroline Wiedenhof).
– Stuur Zelf je Team (i.s.m. Rozemarijn Dols).

 


Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je de laatste nieuwtjes over onze events in je mail ontvangen? Geef je dan nu op voor de nieuwsbrief!