Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

Mik op de Maan

“I have a dream” (Martin Luther King), “We will put a man on the moon and bring him back” (Kennedy). Woorden die nooit meer vergeten worden en mensen in beweging hebben gebracht. Dromen die voor verandering hebben gezorgd.

Als je een duidelijk beeld kunt schetsen van wat jij voor ogen hebt, dan gaan anderen je helpen. Je gaat van reactie naar creatie. Je gaat regie nemen in plaats van geregisseerd worden.

In de workshop Mik op de Maan ga jij aan de slag om je missie te vinden en te formuleren in heldere taal. Als je een missie hebt, dan inspireert die je om elke dag weer de juiste keuze te maken om dichter bij je doel te komen.


18 oktober 2018
13.30 -17.00
Van der Valk Zwolle


Mik op de Maan

In de workshop Mik op de Maan ga je jouw missie formuleren. Je gaat op zoek naar wat je drijft, waar je naartoe wilt en hoe je daar wilt komen.

Wat levert deze workshop je op?

  • Aan het eind van deze dynamische en inspirerende workshop heb je een basis gelegd waarmee je verder aan de slag kunt.
  • Je weet waar je energie van krijgt en je hebt je missie helder geformuleerd in enkele korte zinnen.
  • Je kunt anderen helder maken waar jij voor gaat.
  • Je bent klaar om op pad te gaan en hebt je eerste korte termijn doel gesteld.
  • Je krijgt handvatten mee op dit de komende tijd uit te werken en toe te passen ‘on the flow’.

Misschien is jouw einddoel, net als de maan, niet  binnen handbereik. Dat maakt niet uit. Heel veel grote leiders hebben een doel dat waarschijnlijk (helaas) onhaalbaar is, zoals bijvoorbeeld wereldvrede. Jouw missie geeft je richting om in kleine stappen voorwaarts te gaan. Gaandeweg stel je je pad bij, neem je een afslag of een zijpad. Heel agile eigenlijk;-)

Wat deze workshop je niet oplevert

Deze workshop levert je geen kant en klaar plan van alle stappen die je moet zetten jouw om jouw levensdoel te bereiken. Dat kan natuurlijk niet in één middag.

 


Mijn missie is om met mensen en teams te mikken op de maan. Zo breng ik mensen in beweging en maak ik verandering.

Erik van der Spek


Erik van der Spek

“Ken je dat? Je fietst al een poosje… en het lijkt wel alsof het fietsen steeds zwaarder gaat. Na een paar weken besluit je om eindelijk eens de fietspomp te pakken. Na een inspanning van nog geen 5 minuten is de klus geklaard! Je banden zitten vol met lucht en je fietst weer alsof je de wind in de rug hebt.”

Precies datzelfde effect wil Erik bereiken bij de teams en organisaties waar hij als trainer/manager mee aan de slag gaat. Na een kleine inspanning voelt het weer alsof de dingen vanzelf gaan. Je krijgt meer energie van de dingen die je al deed. Of juist van de nieuwe doelen en plannen die je (met elkaar) maakt. Zijn missie is om met mensen en teams te mikken op de maan. Zo brengt hij mensen in beweging en maakt hij verandering.

Erik is fris, openminded, sportief, creatief en relaxed. Hij beschikt over de nodige humor om voor een heerlijke actieve sessie te zorgen. In korte tijd weet hij deelnemers door het proces te loodsen waardoor je scherp krijgt waarvoor je de zaken ook alweer écht doet.

Erik is werkt als Agile-coach bij een grote bank. Daarnaast is hij ondernemer, trainer in persoonlijk leiderschap en ontwerper van vlaggen waarmee hij mensen anders naar de wereld laat kijken.

#agile #teams #creatief #frisbeefreak #mikopdemaan

 


Programma & locatie

Datum: 18 oktober 2018
Ontvangst: 13.00 uur met koffie/thee.
13.30 uur – 17.00 uur: workshop

Locatie: Van der Valk Zwolle, Nieuwleusenerdijk 1, 8028 PH Zwolle

 


Actie: Nu gratis het nieuwste boek van Ben Tiggelaar!

Deelname aan deze kennismakingsworkshop kost €199,00 exclusief btw per persoon. Dat is inclusief het benodigde materiaal en koffie en thee met wat lekkers.

Wie zich aanmeldt voor 1 augustus 2018 ontvangt gratis het nieuwste boek Ladder van Ben Tiggelaar. Dit boek is met stip op #1 binnengekomen in de Managementboek top 100.