Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2254 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-checkout-manager/includes/checkout-additional.php on line 140 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-dynamic-pricing/classes/class-wc-dynamic-pricing-adjustment-set-category.php on line 22 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643 Sprekers - Management Plezier
Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

Sprekers

ManagementPlezier heeft met een groot aantal gerenommeerde sprekers gewerkt die tot de internationale of landelijke top behoren. In dit item vind je een overzicht van sprekers die de hoofdrol vervulden op één of meerdere events of aan een seminar hebben bijgedragen:

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/themes/nevada/template-team.php on line 56

Simon Sinek

Simon stond op het podium van ManagementPlezier op 18 maart 2016 in Zwolle.
(Zie ManagementPlezier>seminars)

Simon Sinek (1973) is een onverbeterlijke optimist, jong en onconventioneel. Hij gelooft in een positieve toekomst en onze mogelijkheid om die samen vorm te geven. Hij wordt omschreven als een visionaire denker met een briljant intellect.

Start With Why

Hij is de schrijver van drie boeken: de wereldwijde bestsellers ‘Start With Why’, ‘Leaders Eat Last’,’Together is better’ en ‘Find your why’. Hij is het meest bekend van zijn TED Talk ‘Start With Why’, die meer dan 40 miljoen keer is bekeken en op nummer 3 staat van de meest bekeken TED Talks aller tijden.

Sinek leert leiders en organisaties wereldwijd hoe ze mensen kunnen inspireren. Met als uitdagende doelstelling te helpen bij het creëren van een wereld waarin de mensen na een werkdag met voldoening naar huis gaan.

Typhoon

Inspireren door woorden en muziek. Dat is wat Typhoon, alias van Glenn de Randamie, doet. Hij is schrijver, dichter, acteur, muzikant, performer, docent, coach, entertainer én inspirator.

In zijn sessie vertelt hij over zijn zoektocht binnen de muziek en als mens. Hij vertelt over zijn rol als leider van zijn bedrijf en prikkelt je om jezelf te bevragen. Waar sta jij? Waar sta je in jouw organisatie? In hoeverre durf jij uitdagingen echt aan te gaan?

Jitske Kramer

Jitske Kramer is verbindend, heeft humor, is onbevangen en energiek. Ze prikkelt je om stevig na te nadenken en je stem te laten horen.

Jitske behoort tot de beste sprekers van Nederland. Ze staat alle grote congrespodia van Nederland en stond in 2016 samen met Simon Sinek op het podium van ManagementPlezier.

Jitske is corporate antropoloog en is gespecialiseerd in leiderschap, internationaal samenwerken en organisatiecultuur. Ze schreef samen met Daniëlle Braun het boek De Corporate Tribe (Managementboek van het Jaar 2016). Ook schreef ze Deep Democracy en WOW! wat een verschil.

Joseph Oubelkas

Joseph laat zien dat je ALTIJD verantwoordelijk bent voor je eigen leven en dat je ALTIJD een keuze hebt, waar je ook bent en wat er ook gebeurt! Joseph is een charismatische en inspirerende spreker die zijn indrukwekkende verhaal met humor brengt.

Joseph (1980) zat meer dan vier jaar onterecht gevangen in Marokko. Tijdens deze levensveranderende periode was hij een bron van inspiratie voor zijn omgeving, zowel binnen de gevangenismuren als daarbuiten.

Joseph Oubelkas schreef twee boeken, die internationaal aandacht kregen: ‘400 brieven van mijn moeder’ en ‘Gezondheid, liefde, vrijheid‘. Zijn eerste boek werd vijftien keer herdrukt en vertaald in het Engels met een voorwoord van Stedman Graham (partner Oprah Winfrey). Joseph was te zien in diverse TV-programma’s en TEDx-talks.

Gabriël Anthonio

Voorzitter Raad van Bestuur van Verslavingszorg Noord-Nederland en Lector in Leiderschap en Verandermanagement aan de Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Was onder anderen directeur bij de Dr. S. van Mesdagkliniek en Jeugdhulp Friesland. In zijn seminars spreekt hij daarbij niet alleen het verstand, maar bovenal het hart aan. Anthonio was spreker in het in company seminar ‘Leiderschap met hart, ziel en zakelijkheid’.

Remco Claassen

Een van de beste sprekers in Nederland op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Spreker op de seminar ‘Het PLAN van jouw leven’ en ‘Spreken met IMPACT’.Schrijver van ‘IK’, ‘Wij’ en “Verbaal Meesterschap’.

Koen Gonnissen

Schrijver van ‘De Bedrijfsatleet’ en topspreker over gezonde organisaties. Spreker op het seminar ‘De Bedrijfsatleet’.

Dennis Karpes

Social Entrepreneur, Co-Founder Naga Foundation, Oprichter van Dance4Life, Young Global Leader, Inspirational Speaker. Bevlogens spreker op het seminar ‘Succesvol leidinggeven aan organisaties die continu veranderen’.

Patrick van Veen

Patrick werkt als zelfstandig bioloog en schrijver. Hij adviseert ondernemingen, geeft presentaties en trainingen, doceert aan de Bestuursacademie Nederland, geeft gastcolleges aan universiteiten en wordt regelmatig door de pers ondervraagd als deskundige. Daarnaast is Patrick van Veen bestuurslid van het Jane Goodall Instituut Nederland. Hij is schrijver van diverse boeken, waaronder: ‘Help, mijn baas is een aap!’en ‘Dierbare collega’s’.

Hij was spreker op het seminar ‘Survival of the fittest’.

Jan van Setten

Topspreker op het gebied van leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en klantgerichtheid. Schrijver van de boeken ‘Hoe krijg ik ze zover’ en ‘De klantenfluisteraar’. Spreker op de seminar ‘Leiderschap in organisaties die continu veranderen’, ‘Draagvlak zonder dwang’, ‘Survival of the fittest’ en ‘Doe waar je bang voor bent!’

Ruud Veltenaar

Ruud Veltenaar is filosoof, trendanalist, spreker, bevliegeraar en sociaal bewogen investeerder. Zijn talent is het vertalen van trends en ontwikkelingen naar ons leven en werk. Hij spreekt en werkt samen met alle soorten leiders, van CEO’s tot staatshoofden en van schoolbesturen tot studenten.

Hij verzorgt (gast)colleges op onder anderen Nyenrode Business Universiteit,  INSEAD en London Business School. Hij is auteur voor diverse blogs en columnist bij enkele kranten. Ruud behoort tot de best geëvalueerde sprekers in Nederland met 9,02 als gemiddelde score.

Jaap Bressers

Een inspirerende en humoristische spreker over persoonlijk leiderschap en betekenis geven. Schrijver van het boek ‘Waar een wiel is is een weg’. Dit boek was het meest verkochte managementboek van 2015. Spreker op het seminar ‘Betekenis’.

 

Menno Lanting

Spreker, auteur en adviseur. Schrijver van het Managementboek van het jaar in 2010. Thema’s: Leiderschap, innovatie en technologie. Spreker op de seminars ‘Succesvol leidinggeven aan organisaties die continu veranderen’ en ‘Jouw toekomst in het digitale tijdperk’.

Jan Kuipers

FranklinCovey BeNeLux. Spreker over leiderschap en effectiviteit. Schrijver van de boeken ‘Creëer wind mee’, ‘Menskracht’ en co-auteur van ‘Het onderscheidend vermogen’. Internationaal honkbalscheidsrechter.

Spreker op de seminars ‘Leiderschap in organisaties die continu veranderen’, ‘Duurzaam Leiderschap’, ‘Covey’s 7 eigenschappen Voor Managers’.

Paul de Blot

Hoogleraar Business Spiritualiteit Nyenrode Business Universiteit, schrijver van een groot aantal managementboeken.
Studeerde in Indonesië natuurkunde, filosofie en politicologie en Indonesische staatsfilosofie, in Duitsland natuurkunde en in Nederland cultuurfilosofie, spiritualiteit en psychologie, en theologie. In november 2009 werd Paul de Blot benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Spreker op het seminar ‘Succesvol leidinggeven aan organisaties die continu veranderen’.

Corien Huiskamp

Corien is een zeer ervaren interimmanager. Daarnaast coacht ze sinds 2011 leidinggevenden op alle functieniveaus. Corien straalt passie en energie uit in alles wat ze doet. Haar belangrijkste drijfveer is de groei van mensen. Met een rugzak vol bagage, zowel privé als zakelijk, helpt ze mensen hun talent en kracht te vinden en te gebruiken. Een mooi mens en een bevlogen facilitator.

Bart de Bondt

Voormalig CEO ING verzekeringen België. Sindsdien houdt hij zich bezig met coachen, begeleiden en verdieping van leidinggevenden en directieteams. Zijn praktijkervaring aan de bedrijfstop combineert hij met diepe spirituele overtuigingen. Hij is topspreker, trainer en personal coach. Auteur van het boek ’De Ladder van leiderschap’, ‘Ik hou van mij’ en mede-auteur van ‘ReRamp your business’.

Herman Kruis

Herman Kruis is een van de meest succesvolle sportcoaches aller tijden. Van 2001 t/m 2008 werd hij met de dames van Den Bosch Landskampioen én Europees kampioen. In 2007 werd hij wereldkampioen met het Nederlands dames zaalhockeyteam en in 2009 Europees kampioen met de Nederlandse veldhockeydames. Momenteel is hij directeur van het Johan Cruijff College te Roosendaal en geeft hij presentaties aan ondernemers en leidinggevenden.
Kruis was spreker op het seminar ‘Goede leiders houden van zichzelf’.

Mark Eyskens

Mark Eyskens is professor em. in de economie aan de Universiteit te Leuven. Tussen 1976 en 1992 was hij lid van dertien opeenvolgende Belgische regeringen, onder meer als ministerpresident. Hij publiceerde 40 boeken die veelal trendsettend waren.  Mark Eyskens ontmoette vele groten der aarde, zoals Reagan, Gorbatsjov, Mitterand, Kohl, Poetin, Nixon, Rice en Kofi Annan. Door de jaren heen vervulde hij diverse politiek rollen op wereldniveau.

Als spreker wordt hij gezien als een meesterverteller die behoort tot de beste sprekers in het Benelux-gebied.
Hij was spreker op het seminar ‘Duurzaam leiderschap-De wenselijkheid van meer menselijkheid’.

Rick van Asperen

Rick van Asperen is auteur van het boek ‘Egostrippen’. Zijn passie ligt bij het strippen van trippende ego’s. “Steek niet langer al je energie in het bouwen van het perfecte imago door je te conformeren aan de normen van anderen. Ontwikkel in plaats hiervan het lef om te gaan staan voor jouw persoonlijke waarden en sla van hieruit de brug naar anderen.” Rick verzorgt trainingen en is spreker op seminars.

Rick was spreker op het seminar ‘De groeten met MOETEN!’

Rob van Es

Rob van Es (1955) is universitair docent Organisatiefilosofie aan de Faculteit Maatschappij- en Gedragswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam. Hij doet onderzoek naar de cultuur, ethiek en politiek van organiseren en geeft daarin ook onderwijs. Hij is consultant voor diverse profit- en nonprofit organisaties en gastdocent bij diverse professionele masters. Zijn boek ‘Veranderdiagnose, De onderstroom van organiseren’ werd in 2009 gekozen tot Managementboek van het Jaar.

Hij was de spreker op het seminar ‘Veranderdiagnose’, het eerste seminar van ManagementPlezier in 2010.