Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2254 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-checkout-manager/includes/checkout-additional.php on line 140 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-dynamic-pricing/classes/class-wc-dynamic-pricing-adjustment-set-category.php on line 22 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643 Organisatie - Management Plezier
Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

Organisatie

ManagementPlezier nodigt je uit om je grenzen te verleggen. Om nieuwe dingen te doen, je horizon te verbreden, in beweging te blijven of een flinke stap te zetten. Als leider, als adviseur, als medewerker. Eigenlijk vooral als mens.

Team

De vaste crew voor ManagementPlezier bestaat een klein team. Bij grote seminars stellen we een projectteam van mensen samen die op de dag zelf of in de voorbereidingen helpen. Een deel daarvan behoort inmiddels tot onze ‘tribe’. Per event kijken we wie we vinden passen en hoeveel mensen we nodig hebben om het te realiseren.

 

Nicole Lier

Ondernemer en eventmanager bij ManagementPlezier. Creatief brein achter de seminars, workshops en programma’s. Sparring partner voor klanten, partners, sprekers en trainers.

Vragen? Je kunt Nicole bellen op 0614673490

Klik hier een interview op Youtube
Klik hier voor een artikel in De Stentor/De Ondernemer


Hetty Hanekamp

Allround sparring partner voor Nicole. Rots in de branding op seminars. Aanspreekpunt en floormanager.

Hetty heeft haar eigen bureau Factor-H als HR professional en trainer. Hetty is gedreven en bruisend. Ze houdt je op een prettige manier een spiegel voor.

Vragen?
Je kunt Hetty bellen op 06 – 124 124 59


Elisabeth Algra

Fotograaf en tekstschrijver. Sparring partner op gebied van communicatie en vormgeving.

Elisabeth is een kei in het neerzetten van sterke teksten. Heeft aan een paar woorden genoeg om de juiste toon te raken.

Altijd in voor nieuwe ideeën.

Elisabeth heeft haar eigen bureau Elisabeth Algra Beeldcreaties.
Vragen?
Je kunt Elisabeth bellen op 06 – 45 94 54 54

 


Voorbeeld…

We hebben een heel veel seminars, masterclasses en workshops georganiseerd. Dat doen we steeds met (deels) nieuwe  mensen.

Onderstaand seminar hebben we samen gerealiseerd met onze ‘tribe’ van ‘Simon Sinek Live’