Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

ManagementPlezier

Organisatie

Waarom ManagementPlezier

ManagementPlezier nodigt je uit om je grenzen te verleggen. Om dingen te doen en te onderzoeken die bij je passen, maar ook weer niet teveel. We nodigen je uit om je horizon verbreden, of een flinke stap te zetten. Als leider, als adviseur, als medewerker. Eigenlijk vooral als mens.

Wij dagen je uit om nieuwe dingen te blijven doen richting het doel dat jij wilt bereiken.

Lees meer

Sprekers

ManagementPlezier heeft met een groot aantal gerenommeerde sprekers gewerkt die tot de internationale of landelijke top behoren. In dit item vind je een overzicht van sprekers die de hoofdrol vervulden op één of meerdere events of aan een seminar hebben bijgedragen:

Lees meer

Remco Claassen

Een van de beste sprekers in Nederland op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Spreker op de seminar ‘Het PLAN van jouw leven’ en ‘Spreken met IMPACT’.Schrijver van ‘IK’, ‘Wij’ en “Verbaal Meesterschap’.

Koen Gonnissen

Schrijver van ‘De Bedrijfsatleet’ en topspreker over gezonde organisaties. Spreker op het seminar ‘De Bedrijfsatleet’.

Jan van Setten

Topspreker op het gebied van leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en klantgerichtheid. Schrijver van de boeken ‘Hoe krijg ik ze zover’ en ‘De klantenflusiteraar’. Spreker op de seminar ‘Leiderschap in organisaties die continu veranderen’, ‘Draagvlak zonder dwang’, ‘Survival of the fittest’ en ‘Doe waar je bang voor bent!’

Meer sprekers

Seminars

Werkt bovenstaande video niet in jouw browser? Klik dan hier voor deze video op youtube

Seminar Rhythm of Life
– Anders kijken naar organisaties –

Eens in de zoveel tijd is er een seminar waarvan je later wilt kunnen zeggen… ‘Ik was erbij!’ Rhythm of Life is er zo een. Duik in de wereld van organisatiecultuur, macht en leiderschap met Jitske Kramer en Typhoon. 

Lees meer

Partners

ManagementPlezier heeft door de jaren heen met veel partneres samengewerkt. De keuze voor partners verschilt per event. Welke partner past bij het thema?

Veel partners hebben er inmiddels meerdere keren voor gekozen om mee te doen. Zij geven daarbij aan dat hun klanten/relaties zeer positief waren over de inhoud, de spreker en de middag als geheel. Alle seminars scoren meer dan een 8.

Wat verder genoemd wordt:

  • Professionele uitstraling van het seminar
  • Prettige sfeer
  • Enthousiaste reacties van deelnemers (werknemers en/of klanten)
  • Goede mogelijkheden tot netwerken met bestaande of nieuwe relaties
  • Aantrekkelijke groepsarrangementen en promotionele mogelijkheden
  • Prettige begeleiding vanuit ManagementPlezier

Bedrijven die één of meerder keren partner zijn geweest:

Lees meer

logo-rienks

Werkend-Zwolle

Van-Ede

Twynstra

talentenregio

speakers

Schaafsma

Meer partners

Klanten

Onder anderen:

2Switch Loopbaanadvies & Coaching, AAA Total Facility Management, Abbott Laboratories, Achmea Vitale, Actium, Admiraal de Ruyter Ziekenhuis, Alescon, Alexandra Sfintesco, Antonius Zorgroep, Arbo Unie, Area Reiniging NV, Avance, BATNiemeyer, BELcombinatie, Benchmark , Electronics B.V., Ziekenhuis Bethesda, BeumerConsultancy, Blauwe Brug, BMA Ergonomics, Boerdam interactieve media, Bolletje B.V., BrabantWonen, Brandweer Steenwijkerland, Catalpa Kinderopvang B.V., Centrum voor Wonen Zorg & Welzijn / Leger des Heils, CoachSiss, Cofely,Consent, deltaWonen, ROC Deltion,

Lees meer

Privacybeleid ManagementPlezier

Privacybeleid ManagementPlezier

De gegevens die je aan ManagementPlezier verstrekt voor aankopen of bij de inschrijving voor onze seminars worden in een digitaal bestand vastgelegd.

Wat registeren wij?
Als je aankopen doet bij ManagementPlezier, dan registreren wij wat je hebt gekocht, de bedrijfsnaam en adresgegevens. Dit zijn wij wettelijk verplicht. Daarnaast registeren wij het de naam, e-mailadres en telefoonnummer van de contactpersoon voor de factuur voor als we vragen hebben over de factuur of betaling.

Lees meer