Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2254 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-checkout-manager/includes/checkout-additional.php on line 140 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-dynamic-pricing/classes/class-wc-dynamic-pricing-adjustment-set-category.php on line 22 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643 ManagementPlezier - Management Plezier
Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

ManagementPlezier

Organisatie

ManagementPlezier nodigt je uit om je grenzen te verleggen. Om nieuwe dingen te doen, je horizon te verbreden, in beweging te blijven of een flinke stap te zetten. Als leider, als adviseur, als medewerker. Eigenlijk vooral als mens.

Team

De vaste crew voor ManagementPlezier bestaat een klein team. Bij grote seminars stellen we een projectteam van mensen samen die op de dag zelf of in de voorbereidingen helpen.

Lees meer

Sprekers

ManagementPlezier heeft met een groot aantal gerenommeerde sprekers gewerkt die tot de internationale of landelijke top behoren. In dit item vind je een overzicht van sprekers die de hoofdrol vervulden op één of meerdere events of aan een seminar hebben bijgedragen:

Lees meer

Remco Claassen

Een van de beste sprekers in Nederland op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Spreker op de seminar ‘Het PLAN van jouw leven’ en ‘Spreken met IMPACT’.Schrijver van ‘IK’, ‘Wij’ en “Verbaal Meesterschap’.

Koen Gonnissen

Schrijver van ‘De Bedrijfsatleet’ en topspreker over gezonde organisaties. Spreker op het seminar ‘De Bedrijfsatleet’.

Jan van Setten

Topspreker op het gebied van leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en klantgerichtheid. Schrijver van de boeken ‘Hoe krijg ik ze zover’ en ‘De klantenflusiteraar’. Spreker op de seminar ‘Leiderschap in organisaties die continu veranderen’, ‘Draagvlak zonder dwang’, ‘Survival of the fittest’ en ‘Doe waar je bang voor bent!’

Meer sprekers

Seminars

In de afgelopen jaren heeft ManagementPlezier een mooi portfolio opgebouwd aan seminars workshops en masterclasses. Hieronder vind je een greep uit deze events. Overweeg je een van deze events in te zetten als incompany seminar of workshop? Neem dan even contact op met 0614673490.

Wil je geen zorgen & werk hebben met de organisatie van je event? ManagementPlezier denkt graag mee en als het nodig is, dan is er een team ingewerkte en enthousiaste mensen beschikbaar om te helpen.

Lees meer

Partners

ManagementPlezier heeft door de jaren heen met veel partneres samengewerkt. Zij geven daarbij aan dat hun medewerkers/klanten/relaties zeer positief waren over de inhoud, de spreker en de middag als geheel. Alle seminars scoren meer dan een 8.

Wat verder genoemd wordt:
– Professionele uitstraling van het seminar
– Prettige sfeer: gastvrijheid
– Enthousiaste reacties van deelnemers (werknemers en/of klanten)
– Goede mogelijkheden tot het onderhouden van contact met bestaande of nieuwe relaties

Lees meer

logo-rienks

Werkend-Zwolle

Van-Ede

Twynstra

talentenregio

speakers

Schaafsma

Meer partners

Klanten

Onder anderen:

2Switch Loopbaanadvies & Coaching, AAA Total Facility Management, Abbott Laboratories, Achmea Vitale, Actium, Admiraal de Ruyter Ziekenhuis, Alescon, Alexandra Sfintesco, Antonius Zorgroep, Arbo Unie, Area Reiniging NV, Avance, BATNiemeyer, BELcombinatie, Benchmark , Electronics B.V., Ziekenhuis Bethesda, BeumerConsultancy, Blauwe Brug, BMA Ergonomics, Boerdam interactieve media, Bolletje B.V., BrabantWonen, Brandweer Steenwijkerland, Catalpa Kinderopvang B.V., Centrum voor Wonen Zorg & Welzijn / Leger des Heils, CoachSiss, Cofely,Consent, deltaWonen, ROC Deltion,

Lees meer

Privacybeleid ManagementPlezier

Privacybeleid ManagementPlezier

De gegevens die je aan ManagementPlezier verstrekt voor aankopen of bij de inschrijving voor onze seminars worden in een digitaal bestand vastgelegd.

Wat registeren wij?
Als je aankopen doet bij ManagementPlezier, dan registreren wij wat je hebt gekocht, de bedrijfsnaam en adresgegevens. Dit zijn wij wettelijk verplicht. Daarnaast registeren wij het de naam, e-mailadres en telefoonnummer van de contactpersoon voor de factuur voor als we vragen hebben over de factuur of betaling.

Lees meer