Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2254 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-checkout-manager/includes/checkout-additional.php on line 140 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-dynamic-pricing/classes/class-wc-dynamic-pricing-adjustment-set-category.php on line 22 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643 Impressie van seminar Simon Sinek Live van 18 maart 2016 - Management Plezier
Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

Impressie van seminar Simon Sinek Live van 18 maart 2016

 

Op 18 maart 2016 was Simon Sinek bij ManagementPlezier in Zwolle voor het seminar Simon Sinek Live. Het was een geweldig seminar waar we met heel veel plezier op terug kijken.

Eén van de beste events ooit

Het was duidelijk dat Simon zich goed voelde op het podium van tot de nok toe gevuld Theater De Spiegel in Zwolle. Zijn sessie was zeer inspirerend. Bevlogen, energiek, betrokken en hier en daar wat humor. De ochtend werd gefaciliteerd door een sprankelende Jitske Kramer.  Vanuit Simons  team kregen we de terugkoppeling dat het één van hun beste events ooit was. Daar zijn we super trots op!

Deelnemers uit alle windstreken naar Zwolle

Hieronder een foto-impressie van de ochtend, die begon met een Meet & Greet voor een select gezelschap van circa 35 mensen. Daarna volgde het seminar in zaal vol met 900 mensen, afkomstig uit heel Nederland, uit alle branches en alle soorten functies. Sommige mensen zijn al om 5:00 uur opgestaan om op tijd in Zwolle te zijn en zich te laten inspireren door één van de grootste leiderschapssprekers ter wereld. Uit de reacties mogen wij op maken dat het dat waard was!

“Wat een super, super, super inspirerende ochtend. Simon is natuurlijk een geweldige spreker met inhoud , charisma en inhoud, maar zeker ook de zaken er om heen waren enorm goed georganiseerd. De ontvangst, het tasje, de garderobe, de catering, het boek wat we mee kregen, de mogelijkheid om een boek door Simon te laten signeren. TOP!!! Bedankt!”

Gert van Grunsven, Gert van Grunsven training en coaching

“Jij en al jullie medewerkers bedankt voor het organiseren van het seminar met Simon Sinek. Het is nu zaterdagochtend en ik ben er nog vol van. Wat een inspirerende ochtend.

Frank Geerlings, Manager BO

 

Meet & Greet

IMG_5917

IMG_5913

Met onder anderen Marieke Heesakkers (Marketingfacts) die chocolade van Tony Chocolonely (werken met visie van Sinek) overhandigt aan Simon Sinek.

Ondertussen in de zaal

IMG_5938

IMG_5953

Met op het podium de muziek van Muppet Stuff, wachtten de mensen op de sessie van Simon Sinek.

9:15 uur Simon Sinek Live gaat van start

IMG_5945

Nicole Lier van ManagementPlezier opent het seminar en vertelt over haar Why om Simon te vragen naar Zwolle te komen.

Jtiske Kramer tbv nieuws

Jitse Kramer, daagt op sprankelende en energieke wijze de mensen in de zaal uit om het contact op te zoeken en een tribe te vormen, waarna ze Simon Sinek uitnodigt om het podium te betreden.

IMG_5965

Na afloop

IMG_6079

IMG_6142

Simon Sinek signeert zijn boeken en de visuele impressie van het seminar van Jeroen Blijsie.

 

Teamfoto Simon Sinek ManagementPlezier

Het Simon Sinek Live-team met als ‘ Chief’ Hetty Hanekamp (grijs/wit jasje) kijkt terug op een geslaagd event!

 

Video’s

Hieronder diverse linkjes naar youtube met video’s ter inspiratie. Veel plezier!

Sfeerimpressie seminar:

Opening door Jitkse Kramer:

Schermafbeelding 2016-04-21 om 16.01.57

Interview met Nicole Lier:

Schermafbeelding 2016-04-21 om 16.04.44

Totstandkoming tekening Jeroen Blijsie:

Schermafbeelding 2016-04-21 om 16.00.16

What ‘Leaders eat last’ means:

Schermafbeelding 2016-04-21 om 16.02.34

 

Poster Jeroen Blijsie

Deze poster kun je ook uitprinten ophangen. De kwaliteit van het plaatje is daar zeker goed genoeg voor.

IMG_6149 - kopie4

 

Blogs

Er zijn veel blogs, en berichten op Facebook, Twitter en Linked geschreven over het seminar. Voorafgaand aan het seminar heeft Simon diverse interviews gegeven aan de media. Hierbij enkel linken naar artikelen.

 

MT Magazine

In het MT magazine van april 2018 is een coverstory gemaakt door Dominque Haijtema. https://www.mt.nl/management/simon-sinek-een-leider-moet-een-helper-zijn/89383

 

Marketingfacts

Samenvatting seminar Marieke Heesakkers van Marketingfacts:

Simon Sinek: “leid de mensen, niet de getallen”

 

FD

Interview met Simon Sinek door Harry Starren van FD:

http://fd.nl/morgen/1145056/zeven-kernvragen-aan-de-goeroe-van-de-gouden-cirkel (Dit artikel kun je lezen via LinkedIn)

BLOG Kiek Bertels

Mooi verslag van Kiek Bertels van Bright & Company: https://nl.linkedin.com/pulse/vier-stofjes-die-leiders-en-hun-volgers-beter-maken-kiek-bertels

Frankwatching

Samenvatting van seminar door Gitta Bartling voor Frankwatching:

Sinek: waarom moet je manager een mama zijn?

 

Blog Erik Fontein, DPA

Why not?