Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2254 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-checkout-manager/includes/checkout-additional.php on line 140 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-dynamic-pricing/classes/class-wc-dynamic-pricing-adjustment-set-category.php on line 22 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643 Seminar Rhythm of Life - Management Plezier
Go to Top
 • Geen producten in je winkelmand.

Seminar Rhythm of Life

Seminar Rhythm of Life – Engels/Nederlands

– Anders kijken naar organisaties –

Eens in de zoveel tijd is er een seminar waarvan je later wilt kunnen zeggen… ‘Ik was erbij!’ Rhythm of Life is er zo een. Een uniek seminar dat je hoofd aan het denken zet terwijl je zintuigen worden geprikkeld. Duik in de wereld van organisatiecultuur, diversiteit, inclusie en leiderschap met Jitske Kramer en Wende Snijders óf Typhoon.

Crossover met dans en muziek
Jitske nodigt je uit om je grenzen te verleggen. Ze daagt je uit om de kracht van diversiteit écht te zien en voor de mix van verschillen te durven gaan. In een wervelend seminar, ondersteund door dansers en muzikanten, neemt ze je mee in een open wereld waar ruimte is voor ieders talent.

De kracht van diversiteit
Wil je dat de talenten in je organisatie optimaal tot ontwikkeling komen en benut worden? Sta dan open voor diversiteit en inclusie want de talenten van mensen zitten juist in de onderlinge verschillen.

Wie open staat voor verschillen:

 • kan beter samenwerken
 • kan meer vertrouwen hebben en geven
 • benut talenten van anderen en zichzelf beter
 • kan gemakkelijker met verandering omgaan
 • kan beter leidinggeven

Inclusiemodel
Het bruisende seminar Rhythm of Life is gebaseerd op één ijzersterk fundament: het Inclusiemodel van Jitske Kramer. Een praktisch model voor iedere leider die verschillen tussen mensen wil benutten voor de groei van een organisatie. Je krijgt handvatten aangeboden voor jouw dagelijkse praktijk.

Dit seminar is beschikbaar als in-company event!


8 Principes = 8 Experiences

Rhythm of Life heeft een stevig theoretisch fundament en is allesbehalve saai. 
Je wordt meegenomen langs 8 principes waarmee je anders naar de wereld om je heen én anders naar jezelf gaat kijken. Samen met 8 verrassende experiences en inspirational speeches vormen ze een geweldig inspirerende en onvergetelijke belevenis.

Na dit seminar

 • Heb je heldere inzichten op het gebied van groepsdenken, macht, ranking & leiderschap.
 • Doorzie je de kracht van de verschillen tussen mensen.
 • Heb je de sleutels in handen om diversiteit in jouw voordeel te benutten.
 • Heb je kennis van de belangrijkste elementen om tot een open werkcultuur te komen.

Laat je uitdagen en verrassen in een seminar dat je kijk op organisaties en de wereld om je heen voorgoed verandert!


Wat een mooie dag. Topbijeenkomst!

Jan Marcel Schutte, directeur Rienks Arbodienst. (Rienks wilde  25 klanten verrassen met dit seminar)


Wie is Jitske Kramer?

Jitske Kramer behoort tot de beste sprekers van Nederland. Ze staat alle grote congrespodia van Nederland en stond in 2016 samen met Simon Sinek op het podium van ManagementPlezier.

Jitske is corporate antropoloog en is gespecialiseerd in leiderschap, internationaal samenwerken en organisatiecultuur. Ze schreef samen met Daniëlle Braun het boek De Corporate Tribe (Managementboek van het Jaar 2016). Ook schreef ze Deep Democracy en WOW! wat een verschil.

Het is Jitske’s ambitie om de dynamiek van verschillen beter te stroomlijnen en te benutten. Want daarmee verbeteren de slagkracht en de resultaten van individuen en groepen. En de wereld wordt gewoon een beetje mooier.


Programma

13.15 uur  Ontvangst met koffie en thee
14.00 uur Opening seminar: Hoe bouw je sterke organisaties?

8 principes voor betere organisaties:

Blok 1 Kloon niet
Blok 2 Zie de macht van macht
Blok 3 Daag de waarheid uit
Blok 4 Geniet van het onbekende
Blok 5 Niet of/of maar en/en
Blok 6 Zoek actief naar het alternatief
Blok 7 Varieer in ritme
Blok 8 Doe het samen

17.00 uur  Afsluiting en borrel

 


Praktische informatie

 • Locatie: In overleg. Voor dit seminar hebben we een Theaterzaal nodig of vergelijkbaar.
 • Dit seminar is geschikt voor grote groepen vanaf 250 deelnemers
 • Start programma 13.30 uur.
 • Eindtijd seminar 17.00 uur met aansluitend een drankje en hapjes.
 • Indien gewenst kunnen wij bij de gehele organisatie van dit seminar ondersteunen, vanaf de uitnodiging tot en met de realisatie.

Extra’s

 • Voor het seminar wordt gebruik gemaakt van decorstukken die de theorie ondersteunen.
 • Na afloop van het seminar ontvangen de deelnemers een mooie poster met een symbolische weergave van de theorie en de mogelijkheid om de slides te downloaden.
 • Als je wilt, dan kan je gebruik maken van ons registratiesysteem voor de aanmelding van deelnemers.

Voor meer informatie kan je terecht bij ManagementPlezier, Nicole Lier, 06-14673490 of nicole.lier@managementplezier.nl.

 

Geen moment saai!

Liset Mulder, Manager Schur Flexibles Benelux. (Liset heeft met het management deelgenomen, 10 personen)


Video’s