Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2254 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-checkout-manager/includes/checkout-additional.php on line 140 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-dynamic-pricing/classes/class-wc-dynamic-pricing-adjustment-set-category.php on line 22 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643 Werkwijze - Management Plezier
Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

Werkwijze

De intake

Wanneer je contact opneemt met ManagementPlezier, dan maken we een afspraak voor een intake in de vorm van persoonlijk gesprek of, als dat praktischer is via Skype. In dit gratis gesprek van 60-90 minuten, neem ik je mee in een denkproces waardoor jouw wensen duidelijk worden. Aan het einde van het gesprek weet je globaal welk budget je nodig hebt. Wil je door naar de vervolgstap dan ga ik aan de slag om een plan voor je uit te werken.


Sparren

Als ondernemer met zowel een achtergrond in commercie als HRM, ben ik sparringpartner voor directie, management en HRM. We bespreken wat er speelt in de organisatie en wat er nodig voor de gewenste ontwikkeling. Welk event of (jaar)programma past daarbij? Gaat het om een inspiratieboost of een langlopend programma?


Do-factor

Praten en plannen maken is één ding. Uitvoeren is een ander ding. Soms blijven organisaties hangen in de plannenmakerij en wordt het niet concreet. Heb jij iemand nodig die doorpakt? iemand die plannen maakt en tot uitvoering brengt? Een inspirator die niet alleen alleen zelf in beweging komt maar anderen ook meeneemt? Dan moet je bij ManagementPlezier zijn.


Nooit saai

Plezier en leren kunnen prima samen gaan. Bij ManagementPlezier geen saaie college’s maar sprankelende sprekers en programma’s waarbij de tijd voorbij vliegt. Woorden die je onthoudt omdat de spreker je prikkelt, verrast en aan het denken zet. Gave workshops waarin je iets leert waar je echt wat aan hebt.


Gebruik het netwerk van ManagementPlezier

De afgelopen 12,5 jaar hebben de beste sprekers, trainers en artiesten bij ManagementPlezier op het podium gestaan. We werken met uitstekende regisseurs, eventmanagers, technici, foto- & videografen en enthousiaste hostessen. Afhankelijk van je opdracht stel ik een topteam samen. Het mooie is dat jij daar niet naar op zoek hoeft. Bedenk eens hoeveel kostbare tijd je daarmee bespaart!

 

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Laat het mij weten!

contact@managementplezier.nl
06-14673490


Meer over mij

Wil je weten wie ik ben voordat je contact opneemt? Bekijk dan een interview op youtube. Dit interview is gemaakt naar aanleiding van ons spraakmakende event met Simon Sinek, een van de populairste sprekers ter wereld op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.


Top level events

ManagementPlezier staat bekend als bureau dat top level seminars organiseert met bekende nationale en internationale sprekers zoals Simon Sinek, Jitske Kramer, Ruud Veltenaar en bijvoorbeeld Joseph Oubelkas. Ook bekende artiesten zoals Typhoon en Wende hebben op het podium gestaan.

Naast de seminars zijn er ook praktische sessies zoals de populaire workshop Visualiseren & Faciliteren en de masterclass Leiderschapslessen uit films.

Veel van deze events zijn nu als incompany event beschikbaar. Meer weten? Bel dan met 06 14673490. Hieronder een paar cases ter inspiratie. Elders op deze site meer info over sprekers en seminars.


Consultancy Philips

Door Philips wordt ik ingehuurd om mee te denken in programma’s voor duurzame inzetbaarheid en persoonlijk leiderschap. Ook ben ik producer en eventmanager voor o.a. het seminar Rhythm of Life over diversiteit en inclusie.
Lees meer

 


Creatie van een baanbrekend seminar

Vanuit de gedachte dat mensen steeds meer gericht zijn op beeld en geluid en minder op lange teksten is een baanbrekend seminar ontwikkeld dat zintuigen prikkelt.

Dit seminar met de titel ‘Rhythm of Life’ gaat ervan uit dat mensen leren op allerlei manieren en niet alleen van boeken of teksten. Lees meer

 


Teamdag Leiderschap Jeugdzorg

Jeugdzorginstelling Trias wilde een teamdag voor hun leidinggevenden waarbij mensen geïnspireerd zouden worden op het gebied van leiderschap. Voor hen is een programma samengesteld met een combinatie van leren en doen.
Lees meer