Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

Leiderschap vanuit de toekomst

Dit seminar vond plaats op 27 januari 2016

Wil je dit seminar in zetten binnen je eigen organisatie? Neem dan contact op met Nicole Lier (0614673490)


‘Wereldwijd is er een verandering gaande. Je ziet en voelt het om je heen. Een tijdperk van ‘Bigger is greater’ en ‘Maximum me’ is voorbij.’

Meer dan 500.000 ondernemers, leiders en professionals uit alle sectoren en windstreken bezochten zijn masterlezingen! Met een gemiddeld cijfer van 9,1 behoort hij tot de top van de Nederlandse sprekers. Op 27 januari 2016 was Ruud Veltenaar in Zwolle voor het seminar ‘Leiderschap vanuit de toekomst’.

Ruud is filosoof, topspreker, friskijker en bijzonder hoogleraar ‘Leiderschap en Innovatie’ aan de London Business School. Met passie en bevlogenheid deelde hij zijn inspirerende visie op de toekomst. Hij gebruikte herkenbare voorbeelden uit alle sectoren. Ruud putte daarbij uit een enorme berg praktijkervaring als ondernemer en bestuurder van grote organisaties op alle continenten. Hij had een fantastisch en inspirerend verhaal over de toekomst van onze bedrijven, leiderschap en vooral de toekomst van onszelf. Deze belevenis gaat verder dan de mooie plaatjes met trends en innovaties. Want daarna begint het pas echt!  Tijdens dit inspiriment kreeg je concrete handvatten waarmee jij de toekomst voor jezelf en jouw organisatie kunt creëren.  Zo word jij de verbindende schakel tussen toekomst en realiteit en kan de toekomst manifest worden via jou en je organisatie!


Ruud Veltenaar

Ruud Veltenaar is een spreker die behoort tot de Nederlandse top. Een man met zijn roots in de praktijk. Gepokt en gemazeld. Een erkend leider en ervaren ondernemer (executive bij McKinsey in de VS, Volmac, RAET, Planet Internet etc).

Ruud is een innovatieve denker & doener met lef en visie. Iemand die ondernemers en leiders van organisaties inspireert met zijn ervaringsverhalen en zijn toekomstbeeld. Een optimistische spreker met impact en een sterk verhaal waar je ideeën en energie van krijgt.

Ruud Veltenaar deelt zijn kennis als erkend topspreker, filosoof en trendanalist. Hij houdt zich internationaal bezig met het inspireren van een nieuwe generatie leidinggevenden, bestuurders en beleidsmakers. Van CEO’s tot staatshoofden en van schoolbesturen tot studenten. Daarnaast verzorgt circa 300 uur per jaar colleges op diverse universiteiten en business schools in Nederland en daarbuiten.

 

Klantwaardering

Het gemiddelde cijfer was een 8,9!

Hieronder enkele terugkoppelingen van deelnemers:

“Meer dan inspirerend, Ruud gaat veel verder: hij raakt harten, in ieder geval het mijne. ‘k Ga aan de bak! 10+”
“Geweldig, ik ga nu actie ondernemen om van baan te veranderen en mijn passie te koesteren.”
“Deze presentatie maakt je af en toe stil! Dank!”
“Inspireren, vernieuwend 11”

Inschrijven