Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2254 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-checkout-manager/includes/checkout-additional.php on line 140 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-dynamic-pricing/classes/class-wc-dynamic-pricing-adjustment-set-category.php on line 22 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643 Consultancy - Management Plezier
Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

Consultancy

CONSULTANCY PHILIPS

Door Philips wordt ik ingehuurd om mee te denken in programma’s voor duurzame inzetbaarheid en persoonlijk leiderschap. Ook ben ik producer en eventmanager voor o.a. het seminar Rhythm of Life over diversiteit en inclusie.

Duurzame inzetbaarheid
Voor Philips is duurzame inzetbaarheid een speerpunt. Mijn opdraacht is om sprekers of trainers te vinden die passen binnen deze thema’s. Met de sprekers neem ik door wat er van ze verwacht wordt en ik regel de contracten. Ook schrijf ik de teksten voor de interne communicatie bij Philips. Soms ontvangen de deelnemers een boek en regel ik een goede deal met een uitgever.

Bij Philips zijn verschillende locaties die ieder hun eigen cultuur hebben. Dan is het belangrijk dat er een goede match is. Bij Philips geniet ik het vertrouwen omdat ik goed aanvoel welke spreker waar past. Dat werkt fijn en snel.

Productie- & Eventmanagement
Naast duurzame inzetbaarheid is ook diversiteit een speerpunt van Philips. Het seminar Rhythm of Life was hierbij een schot in de roos voor de werknemers van Philips en is inmiddels twee keer uitgevoerd in het Muziekgebouw Eindhoven. Omdat dit seminar een soort theaterproductie is, vergt het relatief veel afstemming met de locatie waar ik de gesprekken heb gevoerd en de contracten begeleid. Samen met het team van Philips hebben we een onvergetelijke dag bezorgd.

Communicatie
Voor de interne communicatie zijn teksten geschreven en is foto- en videomateriaal aangeleverd. Daarnaast wilde Philips ook gebruik maken van een website (van ManagementPlezier) voor het aanmelden van externe relaties.

Zie ook het blog over dit seminar
Van links naar rechts: Typhoon, Jitske Kramer, Frank Visser