Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2254 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-checkout-manager/includes/checkout-additional.php on line 140 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-dynamic-pricing/classes/class-wc-dynamic-pricing-adjustment-set-category.php on line 22 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643 ALTIJD VRIJ - Management Plezier
Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

ALTIJD VRIJ

In het seminar ALTIJD VRIJ laat Joseph Oubelkas je zien dat je ALTIJD verantwoordelijk bent voor je eigen leven en dat je ALTIJD een keuze hebt, waar je ook bent en wat er ook gebeurt! Joseph is een zeer charismatische en inspirerende spreker die zijn indrukwekkende verhaal met humor brengt. Een entertainer, intelligent en handig in de interactie met zijn publiek.

Een greep uit de vragen die aan de orde komen:

  • Hoe motiveer ik mijzelf als dingen anders gaan dan ik dacht?
  • Hoe blijf ik aan mijn waarden vast houden; wie ben ik en waar sta ik voor?
  • Hoe speel ik een betekenisvolle rol in mijn team?

 

Joseph Oubelkas

_Q8B7135

Joseph (1980) zat meer dan vier jaar onterecht gevangen in Marokko. Tijdens deze levensveranderende periode was hij een bron van inspiratie voor zijn omgeving, zowel binnen de gevangenismuren als daarbuiten.

Sinds zijn terugkomst in Nederland deelt Joseph zijn aanstekelijke positieve kijk op het leven met tienduizenden mensen in het bedrijfsleven in binnen- en buitenland. Tot zijn opdrachtgevers behoren ministeries, universiteiten, zorginstellingen en bekende multinationals, zoals Philips, Microsoft en Coca Cola.

Met zijn verhaal inspireert hij mensen om zelf het heft in handen te nemen en te beseffen dat je ALTIJD een keuze hebt. Een keuze om je eigen leven en werk, en dat van anderen, betekenis te geven.

 

 

Zijn boeken

Gezondheid_Liefde_Vrijheid400_brieven_van Joseph_OubelkasJoseph Oubelkas schreef twee boeken, die internationaal aandacht kregen: ‘400 brieven van mijn moeder’ (19e druk!) en ‘Gezondheid, liefde, vrijheid‘ (6e druk). ‘400 brieven van mijn moeder’ werd vertaald in het Engels met een voorwoord van Stedman Graham (partner Oprah Winfrey). Joseph was te zien in diverse TV-programma’s en TEDx-talks.

 

 

Programma

Hemminkzaal-OdeonIn het eerste deel van het seminar vertelt Joseph zijn inspirerende verhaal over persoonlijk leiderschap, teamgeest en vrijheid van denken. Hij laat zien dat je altijd een keuze hebt, waar je ook bent en wat er ook gebeurt. Daarna maak je de vertaalslag naar jouw praktijk in een collegetour-achtige setting onder leiding van facilitator Corien Huiskamp.

Na afloop zijn de boeken van Joseph te koop. Je kunt deze door hem laten signeren.

 

Corien Huiskamp

DSC_2077Corien is een energieke en authentieke intermanager en coach. Ze begon al jong te werken, als storingsmonteur bij KPN. Toen ze besefte dat ze andere ambities had stortte ze ze zich op een studie Technische Bedrijfskunde aan de HTS, die ze in drie jaar Cum Laude afrondde. In diezelfde tijd volgde ze een universitaire studie Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam.

Corien volgde diverse coachingsopleidingen en verdiepte zich in leiderschap. Ze ontwerpt trainingen en begeleidt groepen en individuen in leiderschapsontwikkeling.

Ze werkt inmiddels tien jaar als zelfstandige en coacht daarnaast sinds 2011 leidinggevenden op alle functieniveaus. Corien straalt passie en energie uit in alles wat ze doet. Haar belangrijkste drijfveer is de groei van mensen. Met een rugzak vol bagage, zowel privé als zakelijk, helpt ze mensen hun talent en kracht te vinden en te gebruiken. Een mooi mens en een bevlogen facilitator.

 

Heb je vragen hierover? Bel dan met Nicole Lier: 06-14673490.