Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2254 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-checkout-manager/includes/checkout-additional.php on line 140 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-dynamic-pricing/classes/class-wc-dynamic-pricing-adjustment-set-category.php on line 22 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643 Mooie herinneringen - Management Plezier
Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

Mooie herinneringen

18 maart 2016: Na een korte nacht sta ik vroeg op voor het seminar Simon Sinek Live. De avond ervoor heb ik heerlijk gegeten bij De Librije, samen met Simon Sinek, zijn PA Monique en Jitske Kramer. Natuurlijk, we hedden elkaar al gesproken aan de telefoon voor de voorbereidingen, maar nog niet live. Het geweldige 6-gangendiner met wijnarrangement is het perfecte moment om elkaar beter te leren kennen.

De weken ervoor hebben we met het team van ManagementPlezier met een enorm veel passie gewerkt om in korte tijd dit once-in-a-lifetime seminar te organiseren. Nadat de contracten getekend waren hadden ongeveer 10 weken de tijd om dit event te organiseren. Een hele klus want uiteraard moest het allemaal naast ons ieders normale werk (het was immers een ingelast event). Met een klein team van vaste mensen (Hetty Hanekamp, Elisabeth Algra, Gert van Munster, Wolter Lier, en ondergetekende) zaten we helemaal in de flow. Website gemaakt, draaiboek gemaakt, teksten voor de uitnodigingen, partners gecontracteerd, 25 heerlijk enthousiaste mensen geselecteerd voor het eventeam, goodybags klaar gemaakt (900 stuks, wat een klus!), scanmodule geïmplementeerd voor tickets, etc. Heel veel geleerd, heel veel lol gehad, heel veel energie van gekregen, heel veel voldoening.

17 maart 2016: alles wordt ingericht in Theater De Spiegel in Zwolle. Het podium wordt old school ingericht met een schildersezel als flipover voor Simon Sinek. Een statafel met twee krukken voor Jitske Kramer en Simon voor de interactiemomenten en twee frivole bloemenzuilen. Sfeer: Lente. In de foyer werd iedereen door Hetty Hanekamp (eventmanager) geinstrueerd voor zijn taak. Een strakke planning en duidelijkheid is belangrijk als er 900 mensen in korte tijd naar hun plaats moeten en je wilt dat relaxed laten verlopen.

Als alles klaar is en ik vanuit de foyer naar buiten kijk zie ik Simon voor de etalage van Nibourg staan (de interieurwinkel tegenover De Librije). Een korte sprint, handen schudden, even ‘live’ kennis maken. ’See you later!’ (bij het diner)

18 maart 2016: De wekker gaat, het draaiboek begint te lopen. De hele familie Lier vroeg uit bed en samen naar dit seminar. Kinderen mochten van school hierbij zijn en meehelpen. Ook goed voor ze om te zien waarom we hier met zijn allen zo druk voor waren.

Al vroeg komen de eerste mensen binnen. Het hele ManagementPlezier team is goed herkenbaar in roze shirt. Alles is in goede handen en ik kan ervan genieten. Na de mooie Meet & Greet met special guests, begint het seminar. Vanachter de coulissen hoor ik het geroezemoes 900 mensen in de zaal. Ik bereid me voor op mijn openingsspeech. Spannend! Ik zie hoe Jitske en Simon ieder op hun eigen manier zich mentaal voorbereiden.

Ik open het seminar door te vertellen ‘WHY’ ik zo graag Simon Sinek in Theater De Spiegel in Zwolle wilde hebben. Als ik het podium afloop, pakt Jitske vanaf daar haar rol als facilitator op. En dat doet ze met veel flair. Wanneer Simon het podium op komt voel je aan alles waar iedereen voor is gekomen. Simon is goed. Heel goed! Hij oogt relaxed, maakt grapjes, heeft mooie interactiemomenten met de zaal. Een van de beste sprekers over leiderschap staat hier op het podium. Na afloop bedankt hij ons. Ook hij heeft enorm genoten van deze dag!

Voor mij was dit een dag om nooit te vergeten. Ik voel me nu nog dankbaar dat ik dit mocht organiseren! Nu nog zie ik steeds weer foto’s van dit seminar voorbij komen. Afgelopen week nog een poster op de muur bij een klant. (poster gemaakt door Jeroen Blijsie en Hubert de Groot). Vandaag nog een foto op LinkedIn. Heerlijk!

Nicole Lier
https://www.linkedin.com/in/nicole-lier-a24aa9/

 

Op de hoogte blijven van nieuwe mooie events? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.