Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2254 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-checkout-manager/includes/checkout-additional.php on line 140 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-dynamic-pricing/classes/class-wc-dynamic-pricing-adjustment-set-category.php on line 22 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643 Philips event - Management Plezier
Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

Philips event

Op 11 december 2017 vond het seminar ‘Rhythm of Life’ voor de derde keer plaats. Dit keer als in-company event bij Philips.

De avond ervoor beginnen we om 22.00 met de inrichting van het podium. Het professionele team van het muziekgebouw werkt hard om alles op tijd klaar te hebben. De volgende ochtend de finetuning en de repetities onder leiding van regisseur Martin Hierck. Jitske en Typhoon oefenen hun presentatie. De dansers en het strijkorkest repeteren hun experience, het laatste licht wordt gesteld en de soundchecks gedaan.

Het is een hele organisaties om alles goed te laten lopen en op tijd klaar te hebben. Maar heerlijk om te doen! Mooi om te zien hoe zo’n lege zaal transformeert tot een prachtige zaal. De fantastische akoestiek zorgt voor een warme en sprankelende sfeer. Terwijl we hiermee bezig zijn heerst een gevoel van spanning en vertrouwen tegelijk.

Rond 13.00 uur komen de eerste deelnemers binnen in de foyer van het Muziekgebouw. Alles staat klaar, de teamspirit is goed en iedereen kent zijn rol.

Om 14.00 uur opent Frank Visser, HR Clustermanager van Philips het seminar. Een enerverend filmpje wordt ingestart. Het seminar is begonnen. Jitske Kramer neemt het podium over en zet dit seminar voor de derde keer op fantastische wijze neer, samen met Typhoon en zijn muzikanten, het Benjamin Jeugdstrijkorkest, de dansers Mikkel Jorgenson en Cyldra Schierbeek, en de tangodansers Peter Rombouts en Marga Wouters. In dit seminar is timing key: de overgangen verlopen soepel, de experiences pakken mooi uit, de details kloppen en het is één mooi geheel. Fijn!

Na drie uren die voorbij lijken te vliegen, eindigt het seminar met een spetterend optreden. De band speelt, het podium is gevuld, het publiek geeft een staande ovatie.

En ik? Trots dat het ons weer gelukt is en dankbaar voor de kans om dit te mogen doen!

Nicole Lier

Wil je met ons sparren over een incompany event? Neem dan contact met ons op: contact@managementplezier.nl of 06-14673490 (Nicole Lier)

Klik hier voor meer info over Rhythm of Life