Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2254 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-checkout-manager/includes/checkout-additional.php on line 140 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-dynamic-pricing/classes/class-wc-dynamic-pricing-adjustment-set-category.php on line 22 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643 Nieuw boek! - Simon Sinek - Management Plezier
Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

Nieuw boek! – Simon Sinek

Wist jij al dat op 5 september de opvolger van Simon Sinek’s Start With Why uit komt? Dit boek met de titel Find Your Why gaat verder waar Start With Why is gestopt. Na het lezen van Start With Why vragen veel mensen zich af hoe ze hun Waarom kunnen vinden. Hoe vind je deze basis waaraan je de voldoening in je leven en werk kunt ontlenen?

.

.

Vind je Waarom

Deze heldere gids, in het Nederlands vertaald onder de titel ‘Vind je Waarom’, begint met de zoektocht naar je persoonlijke Waarom en helpt je vervolgens het Waarom van je organisatie te vinden. Elke stap in het proces wordt gedetailleerd beschreven door Simon Sinek, Peter Docker en David Mead. Het is een werkboek waar je mee aan de slag gaat. Er mogen ezelsoren aankomen en je mag erin schrijven!

Het boek beantwoordt ook veelgestelde vragen als: Wat als ons Waarom wel heel erg lijkt op dat van de concurrent? Kun je meer dan één Waarom hebben? En als mijn werk niet aansluit bij mijn Waarom, wat dan? Of je nu een nieuwkomer bent of de ceo, een leidinggevende of een medewerker, de aanpak in dit boek leidt je naar meer voldoening in je leven en duurzaam succes voor je organisatie.

 


Simon Sinek

Simon Sinek (1973) is onverbeterlijke optimist, jong en onconventioneel. Hij gelooft in een positieve toekomst en onze mogelijkheid om die samen vorm te geven. Hij wordt omschreven als een visionaire denker met een briljant intellect.

Hij is de schrijver van beroemde boeken:

  • De wereldwijde bestseller: Start With Why.
  • Leaders Eat Last, een New York Times en Wall Street Journal bestseller.
  • Together is better, the New York Times and Wall Street Journal best seller.
  • Samen met Peter Docker en David Mead schreef hij zijn nieuwste boek Find Your Why.

 

TED Talk
Hij is het meest bekend van zijn TED Talk Start With Why.Met meer dan 33 miljoen views is dit een van de meest bekeken TED Talks allertijden.

Sinek leert leiders en organisaties wereldwijd hoe ze mensen kunnen inspireren. Met als uitdagende doelstelling te helpen bij het creëren van een wereld waarin de mensen na een werkdag met voldoening naar huis gaan

 


Jouw logo en tekst op de achterflap

Via ManagementPlezier is een editie mogelijk met eigen logo en eigen tekst op de achterflap. Wij hebben rechtstreekse afspraken over deze edities met de uitgever. Een speciale editie is bij 250 stuks niet duurder dan de normale uitgave. Klik hier voor meer informatie over een speciale editie voor jouw organisatie.

Voor vragen kan je contact opnemen met ManagementPlezier, contactpersoon Nicole Lier, nicole.lier@managementplezier.nl

 

 


Kortingen

Als jouw organisatie Simon Sinek’s visie deelt en in de praktijk brengt, dan is dit een ultiem geschenk voor medewerkers en relaties. Vind je Waarom is een waardevol persoonlijk geschenk, waar je zowel zakelijk als privé door geïnspireerd wordt.

Bestellen kan bij ons vanaf 10 stuks
Vanaf 30 stuks: 10% korting.
Vanaf 100 stuks: neem contact op voor een speciale prijs! Dat loont zeker de moeite.

Kleinere bestellingen gaan het beste via de gangbare kanalen zoals bol.com of managementboek.nl

 


Terugblik seminar Simon Sinek Live in Zwolle

Wij zijn er trots op dat Simon Sinek op 18 april 2016 bij ManagementPlezier op het podium stond. Hieronder een paar foto’s van dit unieke seminar.