Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2254 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-checkout-manager/includes/checkout-additional.php on line 140 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-dynamic-pricing/classes/class-wc-dynamic-pricing-adjustment-set-category.php on line 22 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643 Eindejaarsgeschenk: Simon Sinek boek 'Samen is beter' - Management Plezier
Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

Eindejaarsgeschenk: Simon Sinek boek ‘Samen is beter’

Het nieuwe boek van Simon Sinek is geschreven om elkaar te inspireren. Niet voor niets dat dit boek in oktober is uitgebracht. Vlak voor de kerst. Het boek is prachtig om te geven aan relaties of collega’s.

‘Samen is beter’ is een boek waar je een  heerlijk geïnspireerd gevoel van krijgt. De orginele vormgeving, de mooie illustraties, de pakkende inhoud, de quotes en de kleine stukjes persoonlijke tekst (door Simon met de hand geschreven) maken het een heel waardevol boek.

Sinek op zijn best

14086240_10154422303006499_2398759103036867823_oDit boek is Sinek op zijn best. Het is een unieke combinatie van inspirerende quotes, persoonlijk commentaar en een verhaal over een jongen die staat voor zijn principes. Sineks achterliggende boodschap: het is aannemelijker dat we onze problemen overwinnen en onze doelen bereiken als we bereid zijn anderen te betrekken bij onze reis.

Bestellen bij ManagementPlezier

Wij zijn er trots op dat wij dit boek in Nederland mogen verkopen. We richten ons met name op organisaties die dit boek willen inzetten als eindejaarsgeschenk.

Doordat ManagementPlezier directe contacten heeft met de uitgever kunnen we aantrekkelijke kortingen bieden. Bovendien denken we graag met je mee. Zo hebben wij speciale bijpassende kaarten die je kan bedrukken met je  eigen kerstwens en bedrijfslogo.

Voor informatie hierover kan je bellen of mailen met Nicole Lier 06-14673490/nicole.lier@managementplezier.nl. Je kunt natuurlijk ook het boek direct bestellen op deze website.

 

oranje button