Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

BLOG NICOLE LIER: HET HANGT IN DE LUCHT

Er hangt iets in de lucht op het gebied van leiderschap. Ik zie en voel het om me heen. Het is al gaande. Overal zijn initiatieven te zien. Vorige week nog een mooi voorbeeld op het NOS journaal van de 21-jarige Nederlandse Boyan Slat die met een vloot van 30 schepen onderzoek doet naar de plastick soep-berg in onze oceanen. Hij heeft er een oplossing voor bedacht. Anderen faciliteren hem om zijn idee tot uitvoering te brengen en met zijn zelfbedachte techniek het afval in de oceanen op te ruimen. Ongelofelijk toch. Als je nog maar 21 jaar bent. Fantastisch!! En die documentaire met de twee jonge vrouwen van Kromkommer die van ‘misvormde’ groenten, waar overigens niks mis mee is, juist weer soep maken. Gezonde soep in dit geval.

SchoonInspirerende voorbeelden van slimme en maatschappelijk betrokken jonge mensen. Ik weet zeker dat hun initiatieven te maken hebben met veranderingen in de maatschappij en met een nieuw soort leiderschap. Er hangt iets in de lucht… Het is iets wat ons zal helpen om bestaande problemen anders te benaderen, op te lossen en kansen te creëren.

Dit gevoel dat er iets gaande is in leiderschapsland is de aanleiding voor het organiseren van ons nieuwe seminar ’Leiderschap vanuit de toekomst’. We willen dat het verder gaat dan een verhaal over innovaties. Dat is ook heel interessant maar niet genoeg. Eigenlijk begint daar het verhaal pas echt. We zochten naar iemand die die ondernemers en leiders van organisaties kan inspireren. Iemand die handvatten kan geven aan leiders. ‘Hoe kun je op betekenisvolle manier jouw organisatie meenemen in de toekomst?’. ‘Waar liggen je kansen en hoe verzilver je ze?’.

Met topspreker, trendanalist en filosoof Ruud Veltenaar hebben we helemaal de juiste man voor dit seminar gevonden. Ruud heeft een sterk verhaal, een berg leiderschapservaring, de nodige levenservaring en een heldere visie op een betere toekomst. Een enorm bevlogen spreker met een verrassend verhaal. We zijn superblij dat hij 19 november de spreker is op ons nieuwe middagseminar ‘Leiderschap vanuit de toekomst’.

Klik hier voor meer informatie/inschrijven voor het seminar

Maandelijks de nieuwsbrief ontvangen? Klik hier


 

Deze blog hoort bij het seminar ‘Leiderschap vanuit de toekomst’

Banner-ruud-Veltenaar