Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2254 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-checkout-manager/includes/checkout-additional.php on line 140 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-dynamic-pricing/classes/class-wc-dynamic-pricing-adjustment-set-category.php on line 22 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643 Waar een wiel is, is een weg - Management Plezier
Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

Waar een wiel is, is een weg

Jaap Bressers was de spreker op de relatiesessie van ManagementPlezier in december 2014. Met zijn sessie ‘Betekenis’ ontroerde en inspireerde hij zijn toeschouwers, vanuit zijn rolstoel op het podium van Theater Odeon in Zwolle. Een geweldige herinnering!

Gelukkig heeft Jaap ook een boek geschreven over zijn levensverhaal. Zijn boek ‘Waar een wiel is, is een weg’ raden wij van harte aan.


Door Jaap Bressers (van zijn website overgenomen).

Tijdens mijn optredens heb ik het regelmatig over doelen en dromen, een van mijn dromen was altijd het uitbrengen van mijn eigen boek. Met ‘Waar een wiel is, is een weg’ is die droom uitgekomen!

Lekker leesbaar

Het is een lekker makkelijk leesbaar boek met 27 persoonlijke, korte verhalen geworden. Herkenbare stukken uit mijn presentaties én veel nieuw materiaal vol humor en inspiratie om meer plezier te hebben in je werk en privéleven. Hoe? Door verandering te zien als kans om je passie te volgen. Door jouw eigen toegevoegde waarde te ontdekken én die van anderen. Want als je zelf de eerste stap zet, dan volgt de rest vanzelf.

Boek-waar-een-wiel-is-is-een-weg-stapel-255x300Nieuwsgierig?

‘Waar een wiel is, is een weg’ is nu overal te koop: via de lokale boekhandel, bij bol.com, bij Managementboek.nl en bijvoorbeeld Ako.nl (nu geen verzendkosten).

Gratis lucht

Ik geef je graag iets extra’s. Kosten noch moeite zijn dan ook gespaard om jouw verwachtingen te overtreffen. Zo ontvang je bij dit boek, jawel, gratis lucht! Die lucht zit ‘m in de verhalen waar je lekker om kunt lachen, maar ook in meer serieuze hoofdstukken die laten zien hoe je heel makkelijk zelf met kleine dingen het verschil kunt maken. Koop je het boek, dan lever je bovendien zelf een bijdrage aan schone lucht in ons land, want voor elke boom die voor dit boek is gebruikt, laat ik er twee terug planten! Een duurzaam boek dus.

Enkele kreten van ambassadeurs:

Jaap weet als geen ander op luchtig doordringende wijze aan te geven waar de ontbrekende schakel zit tussen lullen en poetsen: Jij bent degene die het verschil maakt. – Jan van Setten (Spreker en auteur van de bestsellers Hoe krijg ik ze zover? en De klantenfluisteraar)

Ik kan uit de grond van mijn hart zeggen, zijn optreden is magistraal – Kees van Kooten (Cabaretier en schrijver)

Een topspreker als Jaap beveel ik zonder enige aarzeling aan – Jos Burgers (Spreker en bestsellerauteur van o.a. Geef nooit Korting en De Wet van Snuf)

Inspirerend, humoristisch en ontroerend echt – Sabine Uitslag (Oud Tweede Kamerlid)

Gewoon een geweldige jongen – Erna Bressers (Moeder van Jaap)

En er zijn nog meer mensen die enthousiast zijn over het boek, klik hier voor de mooie recensie van Managementboek.nl