Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

Nieuws

BLOG: Het ritme van de Corporate Tribe

Door Jitske Kramer

Elke groep, waar ook ter wereld, creëert een ritme. Een beat om samen te kunnen leven, werken en zijn. Dit ritme kun je zien in de manier waarop mensen praten en bewegen. Hoe ze omgaan met de tijd en de planning. Denken in ritmes geeft een andere manier om naar cultuur in groepen te kijken. Niet vanuit ratio en verstand, maar vanuit gevoel.

Lees meer

28/09/2017 Workshop Visualiseren en faciliteren

Vanaf je geboorte zie je eerst de beelden en al gauw ga je begrijpen wat er om je heen gebeurt. Je gezichtsvermogen is een krachtig zintuig om beelden te delen en samen zaken te ontdekken. Om elkaar te verbinden en te versterken. Daar gaat het om bij visualiseren. Hoe kom je van praatje naar plaatje en hoe blijft het goed in het collectieve geheugen zodat gezamenlijk de doelen worden gehaald?

Lees meer

In gesprek met Hubèrt de Groot

Hubèrt de Groot is visual facilitator en procesbegeleider. Bij het seminar van Simon Sinek verzorgde hij samen met Jeroen Blijsie een visual van drie bij twee meter met daarop de inhoud van Simons verhaal. Elisabeth Algra ging in gesprek met hem. Over ManagementPlezier en over zijn werk als visual facilitator.

“Nicole ken ik al heel lang, ik denk bijna 10 jaar. Bij de eerste bijeenkomst die zij organiseerde mocht ik dagvoorzitter zijn.

Lees meer

Jitske Kramer over tribes

JITSKE KRAMER IS DE SPREEKSTER OP ‘RHYTHM OF LIFE’

Ze schreef samen met Daniëlle Braun het Managementboek van het Jaar 2016. Inmiddels zijn er 18.000 exemplaren van verkocht.

Haar carriere als spreker nam in 2016 een vlucht. Ze stond op tal van kleine en grote podia. Een van de hoogtepunten was haar rol als facilitator bij  het ‘Simon Sinek LIVE’ van ManagementPlezier. Een rol die ze met veel flair invulde.

Lees meer

De Corporate Tribe

‘DE CORPORATE TRIBE’ ALS INSPIRATIEBRON VOOR SEMINAR ‘RHYTHM OF LIFE’

‘De Corporate Tribe’  is op donderdag 21 april 2016 uitgeroepen tot Managementboek van het Jaar 2016. De jury schreef: ‘Dit boek opent bij alle managers nieuwe vensters op hun organisatie. Het is meeslepend en toegankelijk geschreven, maar een stevige academische onderbouwing ontbreekt niet. In dit boek krijgen hedendaagse managementvraagstukken nieuwe betekenis in het perspectief van eeuwenoude bronnen.’

OVER HET BOEK

Over organisatiecultuur wordt veel geschreven,

Lees meer

Bestsellers Jitske Kramer

Het seminar ‘Rhythm of Life’ gaat over tribes, culturen, samenwerken, macht, leiderschap en power & love. Al deze thema’s komen aan bod in de bestsellers van Jitske Kramer. In 2016 schreef ze samen met Daniëlle Braun het Managementboek van het jaar ‘De Corporate Tribe’. Eerder schreef ze al de bestsellers ‘Deep Democracy‘ en ‘Wow! Wat een verschil’. De boeken zijn te koop op het seminar en je kunt ze na afloop door Jitske laten signeren!

Lees meer

Eindejaarsgeschenk: Simon Sinek boek ‘Samen is beter’

Het nieuwe boek van Simon Sinek is geschreven om elkaar te inspireren. Niet voor niets dat dit boek in oktober is uitgebracht. Vlak voor de kerst. Het boek is prachtig om te geven aan relaties of collega’s.

‘Samen is beter’ is een boek waar je een  heerlijk geïnspireerd gevoel van krijgt. De orginele vormgeving, de mooie illustraties, de pakkende inhoud, de quotes en de kleine stukjes persoonlijke tekst (door Simon met de hand geschreven) maken het een heel waardevol boek.

Lees meer

Impressie Simon Sinek Live

Op 18 maart was Simon Sinek bij ManagementPlezier in Zwolle voor het seminar Simon Sinek Live. Het was een geweldig seminar waar we met heel veel plezier op terug kijken.

Eén van de beste events ooit
Het was duidelijk dat Simon zich goed voelde op het podium van tot de nok toe gevuld Theater De Spiegel in Zwolle. Zijn sessie was zeer inspirerend. Bevlogen, energiek, betrokken en hier en daar wat humor.

Lees meer

Jitske Kramer: Sprankelende facilitator

Jitske Kramer was de energieke facilitator op het seminar Simon Sinek Live van ManagementPlezier. Wat een fantastische performance. Jitske wist al snel de zaal in een positieve vibe te brengen tijdens een ‘kennismakingsrondje’. Hieruit bleek dat de deelnemers vanuit heel Nederland, vanuit alle branches en alle functies naar Zwolle waren gekomen om te worden geïnspireerd door Simon Sinek.

In die positieve energie kon Simon zijn sessie starten. In het eerste deel van het seminar zette Simon zijn visie op leiderschap uiteen.

Lees meer