Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

ManagementPlezier

Organisatie

Waarom ManagementPlezier

ManagementPlezier nodigt je uit om je grenzen te verleggen. Om dingen te doen en te onderzoeken die bij je passen, maar ook weer niet teveel. We nodigen je uit om je horizon verbreden, of een flinke stap te zetten. Als leider, als adviseur, als medewerker. Eigenlijk vooral als mens.

Ooit ben je gekomen waar je nu staat. Hoe ben je hier gekomen? Wat heeft je geïnspireerd?

Lees meer

Sprekers

ManagementPlezier heeft met een groot aantal gerenommeerde sprekers gewerkt die tot de internationale of landelijke top behoren. In dit item vind je een overzicht van sprekers op onze seminars:

Lees meer

Remco Claassen

Een van de beste sprekers in Nederland op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Spreker op de seminar ‘Het PLAN van jouw leven’ en ‘Spreken met IMPACT’.Schrijver van ‘IK’, ‘Wij’ en “Verbaal Meesterschap’.

Koen Gonnissen

Schrijver van ‘De Bedrijfsatleet’ en topspreker over gezonde organisaties. Spreker op het seminar ‘De Bedrijfsatleet’.

Jan van Setten

Topspreker op het gebied van leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en klantgerichtheid. Schrijver van de boeken ‘Hoe krijg ik ze zover’ en ‘De klantenflusiteraar’. Spreker op de seminar ‘Leiderschap in organisaties die continu veranderen’, ‘Draagvlak zonder dwang’, ‘Survival of the fittest’ en ‘Doe waar je bang voor bent!’

Meer sprekers

Seminars

Werkt bovenstaande video niet in jouw browser? Klik dan hier voor deze video op youtube

Seminar Rhythm of Life
– Anders kijken naar organisaties –

Eens in de zoveel tijd is er een seminar waarvan je later wilt kunnen zeggen… ‘Ik was erbij!’ Rhythm of Life is er zo een. Duik in de wereld van organisatiecultuur, macht en leiderschap met Jitske Kramer en Typhoon. 

Lees meer

Partners

ManagementPlezier werkt samen met partners. Veel partners hebben er inmiddels meerdere keren voor gekozen om mee te doen. Zij geven daarbij aan dat hun klanten/relaties zeer positief waren over de inhoud, de spreker en de middag als geheel. Alle seminars scoren meer dan een 8.

De partners zijn blij met de professionele uitstraling van het seminar, de prettige sfeer, de enthousiaste reacties van de deelnemers en de contacten die ze er aan over houden.

Lees meer

logo-rienks

Werkend-Zwolle

Van-Ede

Twynstra

talentenregio

speakers

Schaafsma

Meer partners

Klanten

Onder anderen:

2Switch Loopbaanadvies & Coaching, AAA Total Facility Management, Abbott Laboratories, Achmea Vitale, Actium, Admiraal de Ruyter Ziekenhuis, Alescon, Alexandra Sfintesco, Antonius Zorgroep, Arbo Unie, Area Reiniging NV, Avance, BATNiemeyer, BELcombinatie, Benchmark , Electronics B.V., Ziekenhuis Bethesda, BeumerConsultancy, Blauwe Brug, BMA Ergonomics, Boerdam interactieve media, Bolletje B.V., BrabantWonen, Brandweer Steenwijkerland, Catalpa Kinderopvang B.V., Centrum voor Wonen Zorg & Welzijn / Leger des Heils, CoachSiss, Cofely,Consent, deltaWonen, ROC Deltion,

Lees meer