Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

ManagementPlezier

Organisatie

Waarom ManagementPlezier

ManagementPlezier nodigt je uit om je grenzen te verleggen. Om dingen te doen en te onderzoeken die bij je passen, maar ook weer niet teveel. We nodigen je uit om je horizon verbreden, of een flinke stap te zetten. Als leider, als adviseur, als medewerker. Eigenlijk vooral als mens.

Ooit ben je gekomen waar je nu staat. Hoe ben je hier gekomen? Wat heeft je geïnspireerd?

Lees meer

Sprekers

ManagementPlezier heeft met een groot aantal gerenommeerde sprekers gewerkt die tot de internationale of landelijke top behoren. In dit item vind je een overzicht van sprekers op onze seminars:

Lees meer

Remco Claassen

Een van de beste sprekers in Nederland op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Spreker op de seminar ‘Het PLAN van jouw leven’ en ‘Spreken met IMPACT’.Schrijver van ‘IK’, ‘Wij’ en “Verbaal Meesterschap’.

Koen Gonnissen

Schrijver van ‘De Bedrijfsatleet’ en topspreker over gezonde organisaties. Spreker op het seminar ‘De Bedrijfsatleet’.

Jan van Setten

Topspreker op het gebied van leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en klantgerichtheid. Schrijver van de boeken ‘Hoe krijg ik ze zover’ en ‘De klantenflusiteraar’. Spreker op de seminar ‘Leiderschap in organisaties die continu veranderen’, ‘Draagvlak zonder dwang’, ‘Survival of the fittest’ en ‘Doe waar je bang voor bent!’

Meer sprekers

Seminars

Aankomende events
28 september 2017: Workshop Visualiseren en Faciliteren

Vanaf je geboorte zie je eerst de beelden en al gauw ga je begrijpen wat er om je heen gebeurt. Je gezichtsvermogen is een krachtig zintuig om beelden te delen en samen zaken te ontdekken. Om elkaar te verbinden en te versterken. Daar gaat het om bij visualiseren. Hoe kom je van praatje naar plaatje en hoe blijft het goed in het collectieve geheugen zodat gezamenlijk de doelen worden gehaald?

Lees meer

Partners

ManagementPlezier werkt samen met partners. Veel partners hebben er inmiddels meerdere keren voor gekozen om mee te doen. Zij geven daarbij aan dat hun klanten/relaties zeer positief waren over de inhoud, de spreker en de middag als geheel. Alle seminars scoren meer dan een 8.

De partners zijn blij met de professionele uitstraling van het seminar, de prettige sfeer, de enthousiaste reacties van de deelnemers en de contacten die ze er aan over houden.

Lees meer

Zwolle

Egostrippen

Dexis

Covey

comma

cir

BW

Meer partners

Klanten

Onder anderen:

2Switch Loopbaanadvies & Coaching, AAA Total Facility Management, Abbott Laboratories, Achmea Vitale, Actium, Admiraal de Ruyter Ziekenhuis, Alescon, Alexandra Sfintesco, Antonius Zorgroep, Arbo Unie, Area Reiniging NV, Avance, BATNiemeyer, BELcombinatie, Benchmark , Electronics B.V., Ziekenhuis Bethesda, BeumerConsultancy, Blauwe Brug, BMA Ergonomics, Boerdam interactieve media, Bolletje B.V., BrabantWonen, Brandweer Steenwijkerland, Catalpa Kinderopvang B.V., Centrum voor Wonen Zorg & Welzijn / Leger des Heils, CoachSiss, Cofely,Consent, deltaWonen, ROC Deltion,

Lees meer