Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

Seminar Rhythm of Life

Werkt bovenstaande video niet in jouw browser? Klik dan hier voor deze video op youtube

Seminar Rhythm of Life

– Anders kijken naar organisaties –

Eens in de zoveel tijd is er een seminar waarvan je later wilt kunnen zeggen… ‘Ik was erbij!’ Rhythm of Life is er zo een. Duik in de wereld van organisatiecultuur, macht en leiderschap met Jitske Kramer en Typhoon. 

Corporate antropoloog Jitske Kramer reist de wereld rond op zoek naar inzichten in leiderschap en organisatiecultuur. Inzichten die je verrassend goed kunt gebruiken op je werk in Nederland. Ze deelt ze graag met je op 7 november 2017 in Theater Figi Zeist in het bruisende seminar Rhyhtm of Life.

Typhoon is een van de succesvolste en meest geliefde artiesten van Nederland. Hij prikkelt je om jezelf te bevragen. Met lovende jurywoorden ontving Typhoon op 24 september de prestigieuze Van Praagprijs 2017. De jury roemt zijn vernieuwingsdrang als artiest, zijn engagement en zijn vermogen om mensen uit hun ‘hokjesdenken’ te halen.“Een positieve geest die zijn muziek, poëzie en rapteksten verbindt aan filosofische inzichten. Typhoon leeft de menselijke waardigheid’. In het seminar zet hij je aan het denken. Waar sta jij?

Jitske en Typhoon vormen samen een unieke en sprankelende sprekerscombinatie. In een wervelend seminar, ondersteund door dansers, band en orkest, laten ze je met een frisse blik kijken naar samenwerken in organisaties. Naar omgaan met verschillen tussen mensen. Naar bedrijfscultuur, macht, leiderschap en teamwerk.

Een seminar dat je niet wilt missen!

7 november 2017 | Theater Figi | Zeist |13.15-17.00 uur


 

 

 

 

 

 

 

Fotografie: Elisabeth Algra Fotografie


8 Principes = 8 Experiences

Rhythm of Life heeft een stevig theoretisch fundament en is allesbehalve saai. 
Je wordt meegenomen langs 8 principes waarmee je anders naar de wereld om je heen én anders naar jezelf gaat kijken. Samen met 8 verrassende experiences en inspirational speeches vormen ze een geweldig inspirerende en onvergetelijke belevenis.

Na dit seminar

  • Heb je heldere inzichten op het gebied van groepsdenken, macht, ranking & leiderschap.
  • Doorzie je de kracht van de verschillen tussen mensen.
  • Heb je de sleutels in handen om diversiteit in jouw voordeel te benutten.
  • Heb je kennis van de belangrijkste elementen om tot een open werkcultuur te komen.

Laat je uitdagen en verrassen in een seminar dat je kijk op organisaties en de wereld om je heen voorgoed verandert!


Wat een mooie dag. Topbijeenkomst!

Jan Marcel Schutte, directeur Rienks Arbodienst. (Rienks wilde  25 klanten verrassen met dit seminar)


Wie is Jitske Kramer?

Jitske Kramer behoort tot de beste sprekers van Nederland. Ze staat alle grote congrespodia van Nederland en stond in 2016 samen met Simon Sinek op het podium van ManagementPlezier.

Jitske is corporate antropoloog en is gespecialiseerd in leiderschap, internationaal samenwerken en organisatiecultuur. Ze schreef samen met Daniëlle Braun het boek De Corporate Tribe (Managementboek van het Jaar 2016). Ook schreef ze Deep Democracy en WOW! wat een verschil.

Het is Jitske’s ambitie om de dynamiek van verschillen beter te stroomlijnen en te benutten. Want daarmee verbeteren de slagkracht en de resultaten van individuen en groepen. En de wereld wordt gewoon een beetje mooier.


Wie is Typhoon?

Typhoon lééft de menselijke waardigheid

Juryrapport Van Praagprijs 2017

Een vloedgolf van Lobi (liefde) volgde Typhoon tijdens de zegetocht na het uitbrengen van het album Lobi da Basi (Liefde is de baas) waarvoor hij o.a. twee Edisons ontving. Hij was huisband van De Wereld Draait Door en speelde met zijn 10-koppige Titanenband o.a. op festivals als Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz, verkocht al zijn clubshows uit met als klapper twee keer de Heineken Music Hall.

Hij ontving op 24 september 2017 de tweejaarlijkse Van Praagprijs van het Humanistisch Verbond. Het thema van de prijs is menselijke waardigheid. Volgens de jury verdient Typhoon de prijs omdat hij ,,een positieve geest is die zijn muziek, poëzie en rapteksten verbindt aan filosofische inzichten.’’ Hij wordt geprezen om zijn ,, vernieuwingsdrang als artiest, zijn engagement en zijn talent om mensen uit hun hokjesdenken te halen’’. Typhoon ,, lééft’’ volgens het juryrapport menselijke waardigheid.


Programma

Dinsdag 7 november 2017

13.15 uur  Ontvangst met koffie en thee
14.00 uur Opening seminar: Hoe bouw je sterke organisaties?

8 principes voor betere organisaties:

Blok 1 Kloon niet
Blok 2 Zie de macht van macht
Blok 3 Daag de waarheid uit
Blok 4 Geniet van het onbekende
Blok 5 Niet of/of maar en/en
Blok 6 Zoek actief naar het alternatief
Blok 7 Varieer in ritme
Blok 8 Doe het samen

17.00 uur  Afsluiting en borrel


Praktische informatie

* Locatie: Theater Figi, Het Rond 2, 3701 HS Zeist
* Parkeren kan in de naastgelegen openbare parkeergarage van Hotel Theater Figi.
* Ontvangst vanaf 13.15-13.45 uur.
* Start programma 14.00 uur.
* Eindtijd seminar 17.00 uur met aansluitend een drankje en hapjes.


Aanmelden *

Deelname aan dit seminar kost € 258,00 per persoon, exclusief btw. Hiervoor krijg je een uniek theaterseminar, koffie/thee met wat lekker bij ontvangst en een hapje en drankje na afloop. Na het seminar ontvang je een leuke poster met een symbolische weergave van de theorie en een e-mail met huiswerkboekje.

Groepskorting
Groepen vanaf 10 personen krijgen 10% korting*
Groepen vanaf 25 personen krijgen 25% korting*

*Groepskorting geldt niet in combinatie met andere korting.

Voor groepen is het mogelijk om in een van de zalen een eigen ochtendsessie te organiseren met je team of je relaties. Op die manier maak je van dit seminar een onvergetelijke team- of relatiedag.

Voor meer informatie of groepsdeelname kan je terecht bij ManagementPlezier, Nicole Lier, 06-14673490 of nicole.lier@managementplezier.nl.


* Speciale aanbieding t/m 20 oktober 2017

Wat is er mooier dan samen dit event beleven. Speciaal daarvoor is er nu een duo-aanbieding. Kom je samen met een collega of een relatie, dan krijgt de tweede persoon € 100,00 korting. Zo wordt het wel heel makkelijk om iemand mee te nemen.


Geen moment saai!

Liset Mulder, Manager Schur Flexibles Benelux. (Liset heeft met het management deelgenomen, 10 personen)


Video’s

klik op het plaatje voor de videoimpressie van het seminar

 

 

Klik op het plaatje voor een interview met Typhoon