Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2254 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-checkout-manager/includes/checkout-additional.php on line 140 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-dynamic-pricing/classes/class-wc-dynamic-pricing-adjustment-set-category.php on line 22 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/managementplezier.nl/httpdocs/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643 Jitske Kramer over tribes - Management Plezier
Go to Top
  • Geen producten in je winkelmand.

Jitske Kramer over tribes

JITSKE KRAMER IS DE SPREEKSTER OP ‘RHYTHM OF LIFE’

Ze schreef samen met Daniëlle Braun het Managementboek van het Jaar 2016. Inmiddels zijn er 18.000 exemplaren van verkocht.

Haar carriere als spreker nam in 2016 een vlucht. Ze stond op tal van kleine en grote podia. Een van de hoogtepunten was haar rol als facilitator bij  het ‘Simon Sinek LIVE’ van ManagementPlezier. Een rol die ze met veel flair invulde. Duidelijk is dat Jitske met haar  verhaal en haar spreektalent een eigen podium meer dan verdient. Dat podium kreeg ze op 18 april 2017 in het seminar Rhythm of Life, dat herhaald wordt op 7 november 2017 in Zeist. Het seminar is gebaseerd op de bestsellers ‘De Corporatie Tribe‘, ‘Deep Democracy‘ en ‘Wow! wat een verschil‘. In dit seminar staat haar verhaal centraal in een event dat ze samen met Typhoon invult. Een event dat  meer is dan een seminar. ‘Rhythm of Life’ is een complete experience waarin je wordt mee genomen op de golven van muziek, beeld en geluid!

Voor een indruk van Jitske’s verhaal en spreektalent hieronder twee video’s:

Jitske Kramer over Tribes

Jitske Kramer in het seminar Simon Sinek Live